Kuşadası Fantasia'ya, İngiltere'den 'Mükemmeliyet' ödülü...

Fantasia Hotel De Luxe Kuşadası İngiltere’nin en büyük tur operatörü Thomas Cook’un müşterileri arasında yaptığı ankette “Award for Excellence-Mükemmeliyet” ödülüne bu sene yedinci kez sahip oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kuşadası Fantasia'ya, İngiltere'den 'Mükemmeliyet' ödülü...

Fantasia Hotel De Luxe Kuşadası’na, İngiltere’nin en büyük tur operatörü olan Thomas Cook’un düzenlediği ankete göre “Award for Excellence-Mükemmeliyet” ödülü verildi. Thomas Cook’un müşterileri arasında her sene yaptığı anketin bu seneki sonuçlarına göre Fantasia daha önce altı kez sahip olduğu ödüle bu sene yedincisini ekledi.

Dünya standartlarında kabul gören ISO 9001-2008 kalite belgesine sahip olan Fantasia Hotel De Luxe, sürdürülebilir çevre projesi olan Beyaz Yıldız Sertifikası ile de bölgedeki tek tesis olma özelliği taşıyor.

Ulusoy Global Yatırımlar Holding Turizm Grup Başkanı Ozan Koçak konuyla ilgili; “Fantasia Kuşadası, holding bünyesinde hizmete açıldığı 1989 yılından beri yurtiçi ve yurtdışı operasyonları ile adını dünya çapında duyurmuş birçok tur operatörü tarafından başarı ve teşekkür plaketleriyle ödüllendirildi. Thomas Cook’un yaptığı müşteri memnuniyet anketi sonucunda aldığımız bu sene yedincisi olan “Mükemmeliyet” ödülü ile birlikte aldığımız tüm takdirler bizleri müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızı daha da geliştirmek konusunda motive ediyor.” dedi.

Fantasia Hotel De Luxe Kuşadası; yerli ve yabancı turistlere 12 ay boyunca hizmet veriyor. Özenli dekorasyonu ile dikkat çeken 335 odası, muazzam gün batımı manzaralı ana restaurant ve ala carte restaurantlarında Türk ve dünya mutfaklarının en güzel örneklerini misafirlerine sunuyor. Özel plajında gün boyu süren animasyon ve su sporları aktiviteleri, plaj partileri, köpük partileri, özel iskelesinde ki Cabana’ larıyla ve SPA merkezi ile 24 saat yaşayan Hotel Fantasia De Luxe Kuşadası, misafirlerinin evcil hayvanlarıyla birlikte konaklamalarına da imkan tanıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.