Kemer'den yurtdışı fuar atağı...

Kemer ve bölgesi, yurtdışında yapılan uluslararası turizm fuarlarında Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği’nin (GATAB ) destekleriyle tanıtılmaya devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemer'den yurtdışı fuar atağı...

Kemer; İsviçre’nin Zürih Kenti’nde 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında düzenlenen FESPO 2013 Turizm Fuarı, 6-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Hamburg Kenti’nde yapılan 36. Hamburg Freizeit Messe Turizm Fuarı, 7-10 Şubat’ta Çek Cumhuriyeti’nde açılan 22. Prag Holiday World Turizm Fuarı ile 8-10 Şubat’ta Letonya'nın Başkenti Riga'da gerçekleştirilen Balttour 2013 Turizm Fuarı’nda GATAB tarafından tanıtıldı.

Kemer ve bölgesi, yurtdışında yapılan uluslararası turizm fuarlarında Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği’nin (GATAB ) destekleriyle tanıtılmaya devam ediyor. Şubat ayının başlangıç fuarı olan 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında İsviçre’de düzenlenen Zürih Turizm Fuarı, 6-10 Şubat’ta Almanya’da düzenlenen Hamburg Turizm Fuarı’nda,  7-10 Şubat’ta Çek Cumhuriyeti Prag’da düzenlenen 22. Prag Turizm Fuarı’nda Kemer ve 8-10 Şubat’ta Letonya'da düzenlenen Riga Balttour 2013 Turizm Fuar’ında turizmci ve tatilcilere bölgenin turizm alternatifleriyle sunuldu.

Zürih’te Türkiye’nin Zürih Başkonsolosu Aslı Oral ve Zürih Kültür ve Tanıtma Ataşesi Pınar Bilgen Kemer standıyla yakından ilgilenen isimlerden oldu.  Yaz turizmi için özellikle Antalya’nın İsviçreli turistlerin gittikçe daha fazla ilgisini çektiğinden dolayı tatil tercihlerini bu yönde kullanmaları bekleniyor.
 
Hamburglu Çift Kemer’e Hayran…
 
Hamburg Turizm Fuarı’nda ise Kemer yine GATAB’ın destekleriyle KETAV tarafından tanıtıldı. Kemer standını ziyaret eden Türkiye’nin Hamburg Başkonsolosu Devrim Öztürk, Hamburg Ticaret Ataşeleri Şevket Ilgaç ile Baybars Erdem ve Berlin Kültür Ateşesi Gözde Şahin stant yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Fuarda KETAV yetkililerince Kemer’e ait tanıtım materyalleri dağıtıldı. Özellikle GATAB tarafından yaptırılan ‘Karikatürize Harita’ çalışması oldukça beğeni gördü. Kemer Bölgesi’nde her kış tatil yapan bir Alman çift Kemer standını ziyaret ederek bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Prag’da Büyükelçi’den Kemer Standına İlgi…
 
7-10 Şubat tarihlerinde Prag’da düzenlenen fuarda Kemer standını ziyaret eden Türkiye’nin Prag Büyük Elçisi Cihad Erginay, GATAB yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. GATAB çalışanlarına başarılar dileyen Büyükelçi’ye Kemer haritası hediye edildi. 
 
Riga’da da Kemer standına protokol desteği…
 
08-10 Şubat 2013 tarihleri arasında Letonya'nın Başkenti Riga'da düzenlenen Balttour 2013 Turizm Fuarı’nda,  Türkiye Riga Büyükelçisi Sayın Serap Özcoşkun ile Finlandiya Kültür ve Tanıtma Müşaviri Ahmet Kaplan Kemer standını ziyaret ettiler. GATAB, geçtiğimiz yıl Riga’da “Kemer Rüyası” temasıyla bir tanıtım gecesi düzenlemişti. Elçilik yetkilileri, seyahat acenteleri, tur operatörleri ve basın mensuplarından oluşan 350 kişilik seçkin bir davetlinin takip ettiği geceye Kemer, Kemer’in güzellikleri ve GATAB tarafından Kemer’in tanıtımı için İngilizce olarak hazırlatılan ‘Kemer Şarkısı’ damgasını vurmuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.