Kapadokya'da yer ve yön tabelaları yenileniyor...

Kapadokya bölgesinde turistik vadilerde ziyaretçilere yol gösterecek ve onları bilgilendirecek taş levha, pano ve tabela düzenlenmesi projesinin imzaları atıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kapadokya'da yer ve yön tabelaları yenileniyor...

Kapadokya bölgesinde turistik vadilerde ziyaretçilere yol gösterecek ve onları bilgilendirecek taş levha, pano ve tabela düzenlenmesi projesinin imzaları atıldı. Ahiler Kalkınma Ajansı binasında düzenlenen törende, turistik vadilerde ziyaretçilere yol gösterecek ve onları bilgilendirecek taş levha, pano ve tabela düzenlenmesi projesinin sözleşme metni Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve Ajansın Genel Sekreteri Selim Biçen tarafından imzaladı.

 

Cingil, imzalanan sözleşmeyle turistik merkezlerde tabela ve levhalar tek tip olacağını ve doğal taştan yapılacak olan levhaların, doğal dokuya da benzeyeceğinden ortaya daha estetik bir yapının çıkacağını söyledi.

 

Vadilere gezilerin yoğunlukla düzenlenmesinden dolayı özenle hazırlanacak olan levhaların ziyaretçilerin de ilgisini çekmesini beklediklerini belirten Cingil, "Bu projeyle Göreme daha kaliteli hizmet hedefine bir adım daha yaklaştı. Dünya markası olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

 

Biçen ise, projenin hayırlı olmasını dileyerek çalışmanın, sözleşmenin imzalanmasından itibaren bir yıl içinde tamamlanmasının hedeflendiğini ifade etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.