İsviçreli turist 32 yıldır tatil için Alanya'ya geliyor

Almanya'da yaşayan 88 yaşındaki İsviçreli Siegfried Gehle, tam 32 yıldır Alanya'da tatil yapıyor. Bu yıl 64. kez Alanya'ya gelen Gehle'nin tüm Alanya tatillerindeki tercihi Kandelor Otel.

08/05/2024 13:51
İsviçreli turist 32 yıldır tatil için Alanya'ya geliyor

Almanya'da yaşayan İsviçreli Siegfried Gehle, ilk kez Alanya'ya 56 yaşındayken tatile geldi. Şu anda 88 yaşında olan Gehle, 32 yıldır aralıksız her yıl 2 kez tatile geldiği Alanya'ya bu yıl 64. kez geldi. 32 yıldır Alanya'da sadece Kandelor Otel'de konaklayan Gehle, Alanya'da çocuklara çikolata dağıtmasıyla da tanınıyor.

Gehle'nin yakın dostu olan Kandelor Otel Aşçıbaşı Sinan Yıldız, "Alman ve İsviçre asıllı müşterimiz Siegfried Gehle, 32 senedir otelimizde senede 2 defa tatil yapmaktadır. Kendisi neşeli, bir o kadar da sempatiktir. Uzun yıllar önce getirdiği çikolatalarla mahalle mahalle dolaşıp, çocukların 'Çikolatacı amcası' olmuştur. Etrafına neşe saçan bir insandır. O'nu çok seviyoruz. O'na uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz" dedi.

Siegfried Gehle ise Yeni Alanya'ya yaptığı açıklamada, "Alanya'yı çok seviyorum. Her yıl 2 kez geliyorum. Alanya'dan 32 yıldır hiç vazgeçmedim. Burada dostlarım var. Bu şehir cennetten bir köşe. Alanya'da yaşayanlar çok şanslı. Tüm Alanyalılara selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.