İstanbul için maç sayısı...

İstanbul’da bu yıl son kez düzenlenecek olan TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul, Türkiye’nin tanıtımına da önemli bir katkı yapacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda, 22-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan turnuvanın izleyici rekoru kırması bekleniyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul için maç sayısı...

Sinan Erdem Spor Salonu’nda, 22-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan turnuvanın izleyici rekoru kıracağını söyleyen Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural, “Geçtiğimiz yıl 70 bin civarında bilet satıldı. Bu yıl bu rakam 75 bini geçecek. 160’dan fazla ülkede canlı yayınlanacak olan turnuvanın Türkiye’nin tanıtımına da büyük katkı yapmasını bekliyoruz. Turnuvanın ekonomik açıdan önemi her geçen gün artıyor. Katılacak olan oyuncular için de ciddi bir gelir anlamına geliyor. Geçtiğimiz yıl son 12 yılın bilet rekoru kırılmıştı. Bu yıl 3 milyon lira bilet hasılatı elde edilecek.”

EKONOMİLERE KATKISI

Tenis endüstrisinin değerinin 5.6 milyar doları bulduğunu söyleyen TEB Marka ve İletişim Direktörü Zeynep Demirkol, şöyle konuştu: “Amerika ve Fransa’daki turnuvalar ülke ekonomilerine büyük katkı yaptı. Biz de ülke olarak işe TEB BNP Paribas WTA Championships ile başladık.” (Ceyhun Kuburlu)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.