İstanbul Akvaryum'u 300 bin kişi ziyaret etti...

Florya sahilinde inşa edilen ve Haziran ayı sonunda açılan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, açılışından bu yana 2 ay süresince 300 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Akvaryum'u 300 bin kişi ziyaret etti...

Florya’da açılan ve dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, açılışından itibaren 2 ay süresince 300 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Ana tank içerisinde yer alan limon köpekbalığı, akvaryumun yeni sakinleri zebra köpekbalıkları, Yağmur Ormanı’nda yer alan Capybara, Arapaima ve piranalar ise, akvaryumun en ilgi çeken canlıları oldu.

22 bin metrekare büyüklüğe, 6.800 metreküp su kapasitesine, 1.2 kilometrelik gezi parkuruna ve 1.000 metrekarelik büyüklüğüyle rakipleri içerisindeki en büyük Yağmur Ormanı alanına sahip İstanbul Akvaryum, konsepti ve birbirinden farklı 16 tematik alanı ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

1.500’den fazla canlı çeşidine ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum’un en çok ilgi gören canlıları ise ana tank içerisinde yer alan limon köpekbalığı, Temmuz ayında akvaryuma gelen üç dişi zebra köpekbalığı, Yağmur Ormanı alanında yaşamını sürdüren dünyanın en büyük kemirgeni Capybara, Arapaima ve kırmızı karınlı piranalar oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.