Hillside Beach Club'da yaz başlıyor...

“İyi hissettirmek" sloganıyla faaliyet gösteren Hillside Leisure'a bağlı Hillside Beach Club, misafirlerine hayallerindeki tatili yaşayabilmeleri için sürpriz yenilikleriyle 20 Nisan’da kapılarını açıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hillside Beach Club'da yaz başlıyor...

Yeşil ile mavinin en güzel tonlarının buluştuğu Hillside Beach Club’da; özlenen Akdeniz güneşi bu yaz da aynı güzellikte parlarken Hillside’ın güleryüzlü ekibi yine her detayı düşünerek misafirlerini iyi ve mutlu hissettirmeye hazırlanıyor. Tatilde özel lezzetler denemek isteyenleri Türk ve dünya mutfaklarından oluşan yemekler beklerken geceleri eğlenceden vazgeçmeyenleri özel partiler ve Broadway show’larını aratmayan gösteriler bekliyor.

 

Hillside Beach Club’da aktif, adrenalin dolu bir tatilin hayalini kuranlar için profesyonel eğitmenler eşliğinde wakeboard, su kayağı, yelken ve dalış dersleri ya da binicilik, jeep safari ve trekking gibi Hillside-Outside aktiviteleri sunuluyor. Sadece yetişkinlere özel “Silent Beach” ve “Serenity Beach” alternatifleri ise sessiz bir ortamda kitabını okuyarak uykuya dalmak isteyenleri, sakin bir tatilin hayalini kuranları eşsiz doğa ile başbaşa bırakıyor. Çam ormanlarının arasında huzurun hissedildiği, Balili terapistlerin dokunuşlarıyla yaza yenilenerek başlama fırsatının yakalandığı Sanda Nature Spa da dinginliği arayanlar için vazgeçilmezlerden...

 

Hillside Beach Club minik misafirlerini de unutmayarak, çocuklar için tasarlanan kulübü KidSide’ın güvenli ortamında, profesyonel eğlence koçlarının eşlik ettiği çok çeşitli aktivitelerle dolu bir tatil sunuyor.

 

Hillside Beach Club, Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelecek konuklarını 20 Nisan’dan ekim ayının sonuna kadar ağırlayacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.