GTI'nin alacaklılarına kötü haber...

Almanya´nın saygın ekonomi dergilerinden olan “Handelsblatt”ta çıkan habere göre Düsseldorf yerel idari mahkemenin sözcüsü, GTI Travel ve Buchmal Reisen adlı tur operatörlerinin mal varlığının ancak iflas davasının maliyetini karşılayacağını açıkladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
GTI'nin alacaklılarına kötü haber...

Haziran´da iflasını açıklayarak Eylül Ayı´nın başında resmi iflas süreci başlatılan GTI Travel ve Buchmal Reisen´den alacağı olan kişi ve kurumlar, paralarını alamayacak. Görgülü Ailesi'ne ait olan Kayı Grubu´nun Almanya´daki şirketlerinden olan GTI Travel ve Buchmal Reisen için 29 Ekim 2013 tarihinde Düsseldorf´ta “Alacaklılar toplantısı” yapılacak.

Alacaklıların bu toplantıya gitmelerinin bir anlamı var mı belli değil, çünkü Düsseldorf´taki mahkeme tarafından verilen resmi bilgilere göre alacaklıların seyahat masrafları dahil çıkamayacak.

Handelsblatt´a göre GTI Travel (AZ.: 504 IN 107/13) ve Buchmal Reisen (AZ.: 504 IN 108/13) Haziran başında Düsseldorf Idari Mahkemesi´nde resmen iflaslarının ilan edilmesi için başvuru yapmıştı. İflaslarından dolayi binlerce Alman tatilci, tatilini planladıkları şekilde yapamamıştı.

Alacaklıların sayısı ile GTI Travel ve Buchmal Reisen´den alacakları paranın toplamı hakkında henüz somut bir bilgi mevcut değil. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.