Gloria Hotels & Resorts: Bu gurur hepimizin...

Almanya’nın Stuttgart kentinde süren CMT Turizm Fuarının parlayan güneşi Türkiye, parlayan yıldızı ise üst üste ödüller alan Gloria Hotels & Resorts oldu. Gloria otelleri ödüle doymuyor. Gloria Hotels & Resorts, CMT fuarında üst üste ikinci kez Avrupa dışındaki ‘En İyi Golf Oteli’ ödülünü alıp tüm dikkatleri üzerine çekti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gloria Hotels & Resorts: Bu gurur hepimizin...

Avrupa’nın en yüksek tirajlı golf dergisi Golf Journal’ın dün düzenlediği basın toplantısında ‘Avrupa Dışındaki En İyi Golf Oteli’ ödülünü alan Gloria Golf Resort, Türk golf turizmindeki öncü rolüne sürdürmeye kararlı görünüyor.

 

Gelişen Golf Destinasyonları arasında Belek 2’inci

 

1.200 okuyucusunun oylarıyla belirlenen ödülleri dağıtan Golf Journal yetkilileri, Belek destinasyonuna da ‘Gelişen En İyi Golf Destinasyonu’ dalında ikincilik ödülünü verdi.

 

Bu gurur hepimizin

 

Tourexpi ile konuşan Gloria Hotels & Resorts Genel Müdürü Nihat Tümkaya, aldıkları ödüllerden dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını belirtti. Alınan ödüllerin sadece Gloria Hotels & Resort kuruluşuna laik görülmüş bir nişan olmadığını, Türkiye, Türk turizmi ve Türk Golf Turizmi adına bir takdir ve gurur kaynağı olduğunu belirtti: “Bu gurur hepimizin”.

 

Nihat Tümkaya, “Gloria Hotels & Resorts olarak Türk golf turizminin çıtasını daha da yükseltirken, sadece golf sporunda değil, konaklama sektöründe, müşteri memnuniyetinde ve bireysel hizmet ve kalitesinde de standart belirleyen bir isim olduk” dedi.

 Tümkaya, Gloria Hotels & Resorts’un Tarsus bölgesinde turizm alanı tahsisi kazanmasına işaret ederek, “Umarım yakında golf turizm hizmetlerimizi, alışılmış kalitemizle Antalya dışına da taşıyacağız” dedi.

 

Tanınmışlık derecesi çok yüksek

 

CMT Fuarında Tourexpi’ye konuşan Gloria Hotels & Resorts Avrupa Satış Direktörü Uğur Akça, CMT Fuarının kendileri açısından “tam bir başarı” olduğunu belirtti.

 

Akça, Gloria Hotels & Resorts isminin Avrupa ve özellikle Almanya’da “inanılmaz yüksek bir tanınırlık derecesine sahip” olduğunu belirtti: “Sadece turizm profesyonelleri arasında değil, tüketici tepkileri de bize gösterdi ki, ‘Gloria Hotels & Resorts’, Türkiye’nin önemli bir uluslararası markası haline gelmiş.”

 

Kalitemize ve ciddiyetimize güven, sözleşmelere yansıyor

 

Uğur Akça, yıllardır kalite ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeden ciddi ve güvenilir bir turizm partneri olmaları, Avrupalı tur operatörleri ve seyahat acentalarına büyük güven verdiğini söylüyor: “Bu sayede şimdiden 2011 Yaz/kış sözleşmelerini verimli şekilde imzalamayı başarıyoruz. Kalitemize ve ciddiyetimize güveniyorlar”

 

Bireysel ilgi

 

Uğur Akça, “Ekibim ve ben Avrupa’da her tur operatörü ve seyahat acentasıyla bire bir görüşüyoruz, öneri ve taleplerini titizlikle takip ediyoruz. Bizim burada verdiğimiz hizmetin aynısı tesislerimizde de misafirlerimize veriyoruz. Bireysel ilgi ve hizmet çok önemli” diyor. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.