Gençlik ve sağlık sırrı, The Marmara Taksim’de...

The Marmara Taksim, 19 Mayıs’ta misafirlerine özel bir konaklama teklifi sunuyor. Gençliğin ve sporun kutlandığı bu bayramda The Marmara Taksim’de konaklayan misafirler, bedenlerini ve ruhlarını yenileme imkânı bulabilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gençlik ve sağlık sırrı, The Marmara Taksim’de...

Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için The Marmara Taksim, misafirlerine spor ve sağlık dolu özel bir paket sunuyor. Yaz ayları yaklaşırken İstanbul’un kalbinde yer alan The Marmara Taksim’de konaklayan misafirler, tüm gün sağlık ve spor merkezini ücretsiz kullanabilecek.

 
Yoga dersleri ile tüm yıl yorulan beden ve ruhlarını yenilemek isteyen misafirler için sağlık ve gençlik sırları paylaşılacak. Sağlık ve spor dolu bir günün ardından The Marmara Taksim misafirlerini paket kapsamında boğaz manzaralı Panorama Restoran’da açık büfe kahvaltı bekliyor.

 

The Marmara Taksim’in 19 Mayıs paketinde iki kişilik oda fiyatı, boğaz manzaralı Panorama Restoran’da açık büfe kahvaltı, sağlık ve spor merkezi ücretsiz kullanımı ve yoga dersleri KDV dâhil, 400 Euro.  Boğaz ve Haliç manzaralı oda tercih eden misafirler 50 Euro fark ödeyecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.