Freeman, İstanbul'da 'Hazine' arayacak...

İstanbul'a gizlice gelen ve yaklaşık bir hafta kalan ünlü aktör Morgan Freeman, ağzındaki baklayı çıkardı. Topkapı Sarayı'nı gezen Freeman, gezi sırasında İSMEK (İstanbul Sanat ve Meslek Eğitim Kursları) ekibinin sorularını cevapladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Freeman, İstanbul'da 'Hazine' arayacak...

Bir haftadır İstanbul'da bulunan Oscarlı aktör Morgan Freeman'dan film tüyosu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSMEK ekibine konuşan Freeman, 'Burada o kadar çok hazine var ki, filmimizin tek amacı bu. Filmi nasıl yaparız, hikayeyi nasıl yazarız, nasıl bir etki yaratır diye düşünüyoruz' dedi

'İstanbul'un mistik atmosferini düşünürsek, burada çekmek için ne tarz bir film uygun görürdünüz?' sorusuna 'Biz de onu bulmaya çalışıyoruz' diye yanıt veren Oscarlı aktör, sözlerini şöyle sürdürdü: Burada o kadar çok hazine var ki, filmimizin tek amacı bu. Hazineyi ele geçirmekle alakalı bir film çekmek çok heyecanlı olurdu. Filmi nasıl yaparız, hikayeyi nasıl yazarız, nasıl bir etki yaratır diye düşünüyoruz. Filmin yapımı için 3-4 milyon dolar gerekir. Bütün ihtiyacı olan insanları toplayıp bu köşklerin birine girip... Bütün her şeyi götürmek.

Piramitlerden daha güzel...

İstanbul'a ilk kez geldiğini ve çok büyüleyici bulduğunu söyleyen Morgan Freeman, 'Küçükken duyduğumuz, size bir şey ifade etmeyen hikayeler vardır. Mesela Bizanslılar ve Osmanlılar hakkında gibi... Öğrendiğim şeyler çok büyüleyici. Antik Roma'ya ve Mısır piramitlerine de gittim. Gerçekten harikaydı ama burası daha da güzel' diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.