En çevreci otel, Ali Bey Resort Side seçildi...

Ali Bey Resort Side, uluslararası turizm ve otelcilik organizasyonu Travelife Collection tarafından “Travelife Gold Award 2011” ödülüne layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
En çevreci otel, Ali Bey Resort Side seçildi...

Ali Bey Hotels & Resorts grubuna bağlı, Ali Bey Resort Side, almış olduğu “Travelife Gold Award 2011” ödülü ile tesislerinin, insana ve ekolojik sürdürülebilirliğe verilen önem bakımından dünyanın öncü markalarından biri olduğunu ispatladı.

Ali Bey Resort Side;  bronz, silver ve gold olmak üzere üç kategoride verilen Travelife ödülleri arasında en yüksek derecedeki “Travelife Gold” ödülüne layık görüldü. Bu ödül, insana ve doğaya saygı, ekolojik sürdürülebilirliğe bağlılık, bu alandaki gelişmeleri takip etmek, uygulamak ve diğer firmalara bu konuda örnek olmak,  onları desteklemek gibi özelliklere sahip olmayı gerektiriyor.

“Travelife Gold” ödülü, Travelife Collection tarafından özel olarak görevlendirilen denetçilerin tesisleri ziyaret ederek çalışma koşulları, enerji yönetimi, kimyasal kullanım gibi konularda yaptıkları detaylı araştırmalar sonucunda veriliyor. Tüm bu araştırma ve denetlemelerin sonucunda gerekli yeterliliğe sahip tesisler kapasitelerinin yeterliliği doğrultusunda ödül kazanıyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.