Dedeman Hotels'ten 45'inci Yıl Kampanyası...

Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ilkesiyle yaklaşık yarım asırdır konuklarını en iyi şekilde ağırlama hedefiyle yola çıkan Dedeman Hotels & Resorts International, 45. yıla özel kampanyalar hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Hotels'ten 45'inci Yıl Kampanyası...

Dedeman Hotels & Resorts International, 6 Haziran 1966 tarihinde Dedeman Ankara ile başladığı otelcilik faaliyetlerinin 45. yılını kutluyor. Türkiye'de turizm sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayan Dedeman Topluluğu’nun ilk oteli 6 Haziran 1966 tarihinde Ankara’da hizmet vermeye başladı. Günümüze kadar birçok otelin işletmeciliğini yapan Dedeman Hotels & Resorts International, şu an mal sahibi konumunda olduğu 6 otel, işletme ve kira sözleşmelerini yaptığı 13 otel ile toplam 19 otele sahip.

Dedeman Hotels & Resort International CEO’su Tamer Yürükoğlu konuyla ilgili olarak; “Otelcilik sektöründe başarılarla dolu 45 yılı geride bırakan Dedeman Hotels & Resorts International, bugün Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri konumuna ulaştı. Yakın gelecekte hayata geçireceğimiz yeni otel projelerimizle bölgedeki gücümüzü daha da artırmayı hedefliyoruz. 6 Haziran 1966 yılında başladığımız yolculuğumuzu bugün konuklarımızı Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ile ağırladığımız 19 otelimizde sürdürüyoruz. 45'inci yılımızı konuklarımıza sunduğumuz çok özel avantajlı kampanyalarla kutluyoruz” dedi.

Yurtiçi ve yurtdışındaki tüm Dedeman Otelleri’nde eş zamanlı olarak başlayacak kampanya üç farklı şekilde uygulanacak. Konuklar için hazırlanan kampanyada, 15 Mayıs tarihine kadar  gerçekleştirilecek rezervasyonlarda, 2011 yılında Dedeman Otelleri’nde yapılacak konaklamalar için,  en iyi oda fiyatı üzerinden %45 indirim uygulanacak. Ayrıca, Dedeman Loyal Club üyeleri yaptıkları harcamalarla iki kat Dedeman Loyal Club puanı kazanacaklar.

 

Dedeman, 45. yılında acenta ve şirketleri de unutmayarak özel kampanyalar hazırladı. Acentaler, 1 Nisan - 6 Haziran 2011 tarihleri arasında Dedeman Otelleri’nden yapacakları toplantı ve etkinlik grup rezarvasyonlarında, 45. odaya ücretsiz sahip olabilecekler. Şirketler ise, 6 Haziran 2011 tarihine kadar Dedeman Otelleri’nde 45 gece konaklama rezervasyonunu yaptırdıkları takdirde, Dedeman’ın Türkiye ve yurtdışındaki toplam 19 otelinden diledikleri bir tanesinde, iki gece ücretsiz konaklama hakkına sahip olacaklar.

45. yıl kampanyalarının sonuncusu ise Dedeman Hotels & Resorts International’ın misafirleri için oluşturduğu sadakat programı olan Dedeman Loyal Club üyelerine özel hazırlandı. Dedeman Loyal Club üyeleri 2011 yılı boyunca, Dedeman Otelleri’nde 45 gün veya daha fazla konakladıkları takdirde ekstra 4500 bonus puan kazanacaklar.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.