Beşiktaş maçı bahane, Ukrayna turu şahane...

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2'nci turunda 24 Şubat’ta Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla oynayacağı karşılaşma için 2 gecelik turlar düzenleyen seyahat acentelerine şimdiden yoğun talep geldi. Alınan bilgilere göre toplamda 5 bin kişi Beşiktaş'ın turmücadelesi için Kiev'e gidecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Beşiktaş maçı bahane, Ukrayna turu şahane...

Maçın oynanacağı 24 Şubat'tan bir gün önce ülkeye gidilip bir gün sonra dönülecek turlar hazırlayan yetkililer, Kiev turunun karşılaşmanın yanı sıra şehrin eğlencesi ve gece hayatının hareketliliği bakımından da tercih edildiğini söylüyor. Fiyatlarını açıklayanlara bakıldığında Ukrayna turlarının fiyatları 429 Euro’dan başlarken, talep üzerine buraya ulaşımda pahalandı. Türk Hava Yolları’nda normalde 700 liraya mal olan gidiş dönüş bilet fiyatı,maç günlerinde 1.4 bin liraya kadar çıktı.

 

Jolly Tur Yurtdışı Turlar GenelMüdürü Tolga Tekin, kuraların çekilmesinden itibaren Beşiktaş taraftarından yoğun talep aldıklarını belirterek, “Tarifeli uçak seferleri yapan THY’nin Kiev seferlerinin yarısını kapattık. Bunun yanı sıra 2 charter uçağı da sefere koyduk. Kiev kış destinasyonlarının en iyisi durumunda. Ayrıca ucuz da. ‘Hemmaç hemde eğlence’ diyenlerin tercihi oldu.Maç kapasitesinin üzerinde tura geleceğin olacağı şimdiden çok açık” diye konuştu.

 

‘MAÇ BAŞKA STATTA OYNANABİLİR’...

 

Büyük bir olasılıkla Kiev’e gelenlerin tamamınınmaça giremeyeceğini anlatan Tekin, “Ukrayna Olimpiyat Stadı’nda oynanacağını öngörüp fazla talep aldık. Ancak şu anda maçın 18 bin kişilik başka bir statta oynanma olasılığı ortaya çıktı. Bu durumda taraftarlara Dinamo Kiev bileti alıpmaça girme ihtimali doğacak” dedi.

 

‘Kuradan beri yoğun talep alıyoruz’...

 

WTS Tur Genel Müdür Yardımcısı Murat Azakoğlu, “Hem Kiev çok eğlenceli, gece hayatı çok hareketli ve renkli olduğu için hem de fiyatlar çok uygun olduğu için kura çekildiği günden beri yoğun talep alıyoruz” dedi. Azakoğlu, bilet adedinin üzerinde talep aldıklarını belirterek, Beşiktaş’ın bundan sonraki turda olası rakibi Manchester City için de şimdiden hazırlıklara başladıklarını dile getirdi. Pronto Tur Pazarlama Müdürü Sarp Özkar ise yılbaşı ve sömestr tatil satışlarının gündemde olduğunu kaydederek, “Yine de maça daha çok zaman olmasına rağmen telefon açıp yer ayırtanlar var” ifadesini kullandı. (Ünsal Ereke HT)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.