Bayındır'dan yeni yıl mesajı...

TUROB Başkanı Timur Bayındır, yeni yıl için bir mesaj yayınladı. Bayındır mesajında, "2010 yılı, dünyada yaşanan ‘küresel ekonomik krizin’ baskısı altında geçti. Türk turizm sektörüne baktığımızda ise; dünya ortalamasının üzerinde başarılı bir yıl geçirdi" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bayındır'dan yeni yıl mesajı...

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Başkanı Bayındır, mesajına şöyle devam etti: "Örneğin, uluslararası kongreler, İstanbul Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri, Dünya Basketbol Şampiyonası başta olmak üzere birçok etkinliğe başarıyla ev sahipliği yaptık ve ülkemizin organizasyon kabiliyeti ve altyapısını ortaya çıkardık. Özellikle, turizmin çeşitlendirilmesi ve güçlenmesi için yürütülen tanıtım kampanyalarının olumlu neticelerinin, kısa süre içerisinde alınacağını beklediğimizi ifade etmeyi istiyoruz."

 .

Bayındır, bu yıl küresel ekonomik kriz, doğal felaketler, tur operatörü iflasları, grevler gibi olayların turizmimizi olumsuz etkilediğini belirtirken şöyle devam etti: "2011 yılı hedefimiz ise, turist sayısına paralel olarak, turist başına gelirimizi artırmak ve sürdürülebilir kılmaktır. Sektörümüzün, 2010 yılında yakaladığı başarıda, katkıları bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere tüm kamu ve özel sektör kurum/kuruluşlarına, sektörümüzün tüm temsilcilerine, üyelerimize ve Siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.  Bu duygu ve düşünceler ile Yeni Yılınızı, Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına, en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum”

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.