ATAM, Avrupalı turizm akademisyenlerini Bodrum'da ağırladı...

Ev sahipliğini Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof.Dr. Metin Kozak’ın üstlendiği Avrupa Turizm Araştırmaları Merkezi'nin (ATAM) 46. Yıllık Olağan Konferansı, 7-10 Nisan 2011 tarihleri arasında Bodrum Holiday Resort Oteli'nde gerçekleştirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ATAM, Avrupalı turizm akademisyenlerini Bodrum'da ağırladı...

Avrupa’nın farklı ülkelerinde görev yapan ve akademik-uygulama bakımından turizm konusunda söz sahibi bilim insanları ve sektör danışmanlarının bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundukları ve eğitim-öğretim ve proje kapsamında geleceğe yönelik işbirliği olanaklarını tartıştıkları konferansa, Almanya, Avusturya, Belçika, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Norveç, Polonya, Türkiye ve Yunanistan ülkelerini temsilen toplam 18 kişi katıldı.

 

Bildiri sunumlarının sadece asli üyelere açık olduğu konferans kapsamında, üyeler son bir yıllık dönem içerisinde yürüttükleri projeler, dersler ve araştırmalar hakkında bilgi vererek, yürüttükleri bir araştırmanın sonucunu bildiri şeklinde katılımcılarla paylaştılar. Konferansın, Bodrum bölgesinin özelliklerini yansıtan çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri içine alan kısa süreli günlük turlarla da desteklenen konferans, 9 Nisan Cumartesi akşamı verilen bir yemekle son buldu.

 

Öte yandan, 14 Avrupa ülkesini temsilen 28 aktif üyesinin bulunduğu ve halen 3 aktif üyesinin farklı üniversitelerin rektörlük görevini üstlendiği Merkezin 2012 yılı toplantısının İsviçre’de yapılacağı bildirildi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.