45 bin otel, HMSTatil.Com’da...

OTI Holding’in iştiraklerinden online seyahat portalı HMSTatil.Com ve ilk tatil fırsatı sitesi olarak bir buçuk yıl önce kurulan GününTatili.Com’da en uygun tatil seçenekleri sunuluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
45 bin otel, HMSTatil.Com’da...

OTI Holding’in iştiraklerinden online seyahat portalı HMSTatil.Com tüm dünyada 45 bin otele ulaşabilen ve yurtiçinde 800’ün üzerinde otel seçeneği ile tüketicilerine en uygun tatili yapmaları için fırsat sunuyor. İşletme Müdürü Orçun Emlek, aylık 150 binden fazla ziyaretçiye hizmet veren HMSTatil.Com’da, istenen bölgeye göre çeşitli fiyat aralıklarında tatil paketi seçenekleri sunulduğunu ifade etti.

HMSTatil.Com sitesi ziyaretçilerine son dakika otel ve uçak fırsatları da sunduğunu belirten İşletme Müdür Orçun Emlek;  “HMSTatil.Com sitesinde; online dinamik paket sistemi sayesinde gidilecek yer, tarih ve kişi sayısı girildiğinde fiyat bazlı olarak en uygun tatil paketleri sıralanıyor; tüketiciler, kendilerine uygun bir turu hemen seçebilir” şeklinde konuştu.

En ucuz tatil fırsatları, GününTatili.Com’da...

GününTatili.Com’da ilk tatil fırsatı sitesi olarak dikkat çekiyor. İlk tatil fırsatı sitesi olarak bir buçuk yıl önce kurulan GününTatili.Com sitesi bu güne kadar 2 bin 500 otelden alınan fırsatı tüketicisi ile buluşturdu.  Günde ortalama 3 otelden fırsat imkanı sunan ve aylık 250 binden fazla ziyaretçinin takip ettiği sitede, ziyaretçiler yurtiçi otel ve uçak fırsatlarını satın alabiliyor. GününTatili.Com’da bu yıldan itibaren otobüs biletleri fırsatları da satın alınabilecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.