Yerli otel zincirleri yatırım atağına kalktı

Türkiye’nin en köklü konaklama gruplarından Dedeman Hotels & Resorts, bu yıl faaliyete girecek yeni otelleri ile 18 tesise ulaşacak. Koç Holding bünyesinde bulunan Divan Grubu ise, 2018 sonunda 25 otele ulaşacak. Grup, oda sayısını da 3 bin 300’e çıkaracak. 1976 yılında kurulan ve 40.Yılını kutlayan Limak Holding bünyesinde yer alan Limak Hotels de, yeni yatırımlarla büyüyor.

31/12/2019 23:40
Yerli otel zincirleri yatırım atağına kalktı

DEDEMAN HOTELS 18 TESİSE ULAŞIYOR

Türkiye’nin en köklü konaklama gruplarından Dedeman Hotels & Resorts, bu yıl faaliyete girecek yeni otelleri ile 18 tesise ulaşacak.

Dedeman 3 bin odaya ulaşıyor

1966’da faaliyete başlayan, Türkiye’nin en köklü konaklama gruplarından Dedeman Hotels & Resorts, bu yıl faaliyete girecek yeni otelleri ile 18 tesise ulaşacak. Geçtiğimiz günlerde 149 odalı Park Dedeman Trabzon’ı açan Dedeman Hotels & Resorts, 2016’da yeni açılışlara Park Dedeman Tokat ve Dedeman Osmaniye ile devam edecek.

Dedeman Osmaniye

Yaz içine açılacak olan Dedeman Osmaniye otelinde 110 oda bulunuyor. 800 metrekare toplantı salonu bulunan şehir otelinde restoran ve bar da yer alacak.

Park Dedeman Tokat

Öte yandan Dedeman Hotels & Resorts’un yıl sonuna doğru açacağı yeni tesis Park Dedeman Tokat’ta 149 oda buluyor. Şehir merkezindeki otelde 850 metrekare toplantı salonu, restoran ve bar da yer alacak.

DİVAN GRUBU 25 OTELE ULAŞACAK

Koç Holding bünyesinde bulunan Divan Grubu, 2018 sonunda 25 otele ulaşacak. Grup, oda sayısını da 3 bin 300’e çıkaracak.

Divan Hotels Grubu yurtdışında da büyüyor

Koç Holding bünyesinde bulunan Divan Grubu, 2018 sonunda 25 otele ulaşacak. Grup, oda sayısını da 3 bin 300’e çıkaracak. Türkiye’deki en yaygın ve istikrarlı büyüyen konaklama zincirlerinden Divan Grubu, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da otel yatırımlarını zenginleştiriyor.

Divan 25 otellik zincir olacak

Koç Holding bünyesinde bulunan ve 1956 yılından bu yana hizmet veren Divan Hotels Grubu, halen 3’ü yurtdışı olmak üzere 18 tesiste 2 bin 400 dolayında yatağa sahip.

Divan Hotels, 2018 yılı sonuna kadar, 2’si yurtdışında olmak üzere 7 tesisi daha açarak, toplamda 3 bin 300 dolayında odaya sahip olacak.  Divan Grupu; Diyarbakır, Şırnak, Kayseri, Denizli, Irak ve Cezayir’de yeni oteller açıyor.

Divan Grubu

Divan Turizm İşletmeleri A.Ş. ticaret ünvanı ile faal olan Divan Grubu; otelcilik, gurme ürünler ve yeme-içme sektörlerinde sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda dünyada en saygın markalar arasında yer alıyor.

LİMAK HOTELS YENİ YATIRIMLARLA BÜYÜYOR

1976 yılında kurulan ve 40.Yılını kutlayan Limak Holding bünyesinde yer alan Limak Hotels, yeni yatırımlarla büyüyor.

Limak’tan 40. yılında yeni otel projeleri

1976 yılında kurulan ve 40.Yılını kutlayan Limak Holding bünyesinde yer alan Limak Hotels, yeni yatırımlarla büyüyor. 1995 yılında Arcadia Hotel ile turizm sektörüne giriş yapan Limak Holding, Limak Turizm Grubu içindeki Limak Inretnational Hotels & Resort ile izleyen yıllarda Limak Limra, Limak Atlantis, Limak Ambassadore, Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, Limak Yalova Termal, ISG Airport Oteli ve Eurasia Luxury Hotel’i hizmete aldı.

KKTC ve Mersin yatırımları

Limak Turizm Grubu, yatırımlarına Kıbrıs’ın Bafra bölgesinde Babylon Hotel & Resort ve Mersin’de Tarsus De Luxe Hotel ve Tarsus Golf Hotel yatırımları ile devam ediyor.

Grup 2017’de KKTC Bafra’da Limak Babylon Hotel & Resorts’u, izleyen yıllarda da Tarsus Projeleri içinde yer alan; Limak Tarsus De Luxe Hotel, Limak Tarsus Golf Hotel, Limak Golf Club işletmelerini açacak.

Limak turizmin her alanında var

Deniz, kum, güneş turizminin yanına kongre, golf, sağlık ve spor turizmi gibi alternatif turizm çeşitlerini ekleyen Kaan Kaşif Kavaloğlu koordinatörlüğü’ndeki Limak, bugün Türkiye’de 4 şehirde 8 otelinde 1,2 milyon turist ağırlamaktadır.

İnşaat ile faaliyetine başlayan Limak Şirketler Grubu, sürekli ve dengeli büyüyerek turizm, çimento, enerji, altyapı, havalimanı yönetimi ve operasyonları, liman işletmeciliği, gıda ve havacılık sektörlerini de faaliyet gösteriyor.

Limak International Hotels & Resort bünyesindeki tesisler:

Limra Hotel & Resort Kemer / Antalya                   

Arcadia Golf & Sport Resort Belek / Antalya                    

Atlantis De Luxe Hotel & Resort Belek / Antalya             

Lara De Luxe Hotel & Resort Lara / Antalya                    

Limak Ambassadore Hotel GOP / Ankara             

Yalova Thermal Boutique Hotel Termal / Yalova              

Eurasia Luxury Hotel Kavacık / İstanbul                

Babylon Hotel & Resort Bafra / Kıbrıs

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.