Yenilenen Ersan Exclusive Resort & SPA Nisan'da açılıyor

Bodrum’un en merkezi bölgelerinden İçmeler’de yer alan Ersan Exclusive Resort & Spa, geçirdiği yenileme çalışmasının ardından 20 Nisan'da kapılarını misafirlerine açacak.

28/02/2018 14:50
Yenilenen Ersan Exclusive Resort & SPA Nisan'da açılıyor

Muhteşem deniz manzarasıyla 70 bin m2 alana kurulu, Bodrum’un en merkezi bölgelerinden İçmeler’de yer alan Ersan Exclusive Resort & Spa, şehir merkezine 4 km ve uluslararası Bodrum Havalimanı'na ise, 40 km mesafede yer alıyor.

Eşsiz konumu, mavi bayraklı denizi, yenilenen özel sahili, yaşattığı butik otel şıklığı, konforu, spa aktiviteleri ve benzersiz lezzetleriyle, misafirlerine “Saklı cennette” bir yer ayırıyor.

Yenilikçi bir hizmet felsefesi

Yenilikçi bir hizmet felsefesiyle hizmet sunan otelde, plaj, tüm oda ve süit dekorasyonları, ana restoran, SPA merkezi ve denize sıfır özel sahili bakıma alınarak yenilendi. 

Ersan Exclusive Resort &Spa'da Temeli insana ve doğaya saygı olan, kişinin doğallığıyla bağını koparmadan modern, mimari ve teknoloji hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanmasını sağlamak amaçlı bir renovasyon gerçekleştirildi.

Beş duyuya hitap eden tatil deneyimi

Doğayla bütünleşen tasarımları ve ahşap işlemeli özel desenleri, sıcak mimarisi ve doğadan ilham aldığı renkleri ile Ersan Exclusive Resort &Spa, misafirlerini çok özel bir lokasyonda sadece konuk etmekle kalmayıp, beş duyuya hitap eden unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Bir tatil köyünden çok bir destinasyon sayılabilecek özellikleri bünyesinde barındıran Ersan Exclusive Resort &Spa; Uluslararası Çevre Ödülü olan “Mavi Bayrak” lı muhteşem denizi, tropik bahçeleri, havuzları, palmiye ağaçları ve begonvil ile çevrili doğal güzellikleri ve çevre dostu yapısıyla “5 Yıldızlı Resort” kategorisinin örnek yapılarından biri olarak öne çıkıyor.

Tamamen yenilenen yiyecek & içecek servis noktalarında, zengin bir yeme-içme konsepti ile Türk ve dünya mutfaklarından farklı tadlar arayanlar için alternatifler  barındırıyor.

Çocuklar için Ersan Kasaba…

Ersan Kasaba Çocuk Kulübü üyesi çocuklar, uzman ekipler tarafından uygulanan etkinliklerde eğlenirken öğrenir, öğrenirken eğlenirler. Ailelerine ihtiyaç duymadan yaşıtları ile birlikte olabilecekleri, yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri ve hayallerindeki oyun ortamını yaşayabilecekleri Ersan Kasaba Çocuk Kulübü'nde her şey çocuklara göre tasarlandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.