Wyndham'ın yeni halkası İzmir'de hizmete girdi

Wyndham'ın yeni halkası Ramada Hotel ve Suites İzmir Kemalpaşa, açılışını bir kokteylle duyurdu. Protokol üyeleri, işadamları ve Ramada Otel üst düzey yöneticilerinin katıldığı kokteylde İzmir Express Grubu da sahne aldı.

31/12/2019 23:40
Wyndham'ın yeni halkası İzmir'de hizmete girdi

Dünyanın önde gelen Oteller zincirlerinden Wyndham'ın yeni halkası Ramada Hotel ve Suites İzmir Kemalpaşa, açılışını bir kokteylle duyurdu. Protokol üyeleri, işadamları ve Ramada Otel üst düzey yöneticilerinin katıldığı kokteylde İzmir Express Grubu da sahne aldı. Otelin Genel Müdürü Ayça Beslen, Kemalpaşa'da böyle bir tesise çok büyük ihtiyaç olduğunu belirterek, farklı kategorilerde 116 odası ile bölgenin konaklama ve organizasyon ihtiyacına rahatlıkla cevap verebilecek iddialı bir tesis olduklarını dile getirdi. 

Ege konseptinde

Beslen, "Kemalpaşa ve yakın çevresine baktığımızda dünyanın her yerine ihracat yapan sanayi devlerini görüyoruz, sanayi devlerine 'Dünyanın en geniş oteller zinciri' unvanına sahip Wyndham Oteller Grubu'nun bünyesindeki Ramada'nın yakışacağını düşündük" dedi. 

Ege konseptinde dizayn edilen 83 standart, 16 Deluxe, 4 Suite ve 13 Dublex Suite olmak üzere toplam 116 odalarının olduğuna dikkat çeken Beslen "Tesisimiz içerisinde modern ve teknolojik ekipmanlar ile donatılmış, tümü gün ışığı alan ve aynı zamanda ışık geçirmez motorlu perde sistemlerinin bulunduğu toplantı, seminer ve davet salonlarımız mevcut. Aynı zamanda Türk hamamı ve kapalı yüzme havuzunu da içinde barındıran, cilt bakımı, Uzakdoğu masajları gibi kişisel bakım hizmetlerinin verildiği bin metrekareden fazla alana yayılan, spor-sağlık ve güzellik merkezi bu bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Seçkin referans kitap arşivinin bulunduğu geniş ve ferah lobby alanımız ve business center'ımız ise konuklarımızın çok rahat edecekleri diğer mekanlarımız arasında" diye konuştu. Beslen, otellerinin sadece konaklama alanında değil; yiyecek, içecek, toplantı ve davet imkanları açısından da Kemalpaşa'ya profesyonel ve yeni bir soluk getirdiğini vurguladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.