Wyndham Grand İzmir Özdilek'e Yeşil Yıldız Belgesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ETİK katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi" ve "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.

31/12/2019 23:40
Wyndham Grand İzmir Özdilek'e Yeşil Yıldız Belgesi

ültür ve Turizm Bakanlığı ile Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği'nin (ETİK) katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi", "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.

Düzenlenen geceye  İzmir  Valisi Mustafa Toprak, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdülaziz E diz, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkam Zeynel Bakıcı, Karşıyaka Belediye Başkam Hüseyin Mutlu Akpmar, ETİK Başkam ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ile ETİK yönetim kurulu üyeleri ve İzmir'in önde gelen turizmcileri katıldı. Gecenin sonunda ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ve İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesini Wyndham Grand İzmir Özdilek'in ödülü Genel Müdür Funda Çam'a takdim ettiler. Türkiye'de toplam 190 tesis yeşil yıldız belgesine sahip. İzmir 13 yeşil yıldız belgeli tesisle Antalya, İstanbul ve Muğla'dan sonra bu alanda dördüncü sırada yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.