Wish More Hotel Istanbul mart ayını kadınlara ayırdı

Wish More Hotel Istanbul, kadınları kendilerine özel bir mola vermeye davet ediyor.

15/02/2018 01:28
Wish More Hotel Istanbul mart ayını kadınlara ayırdı

Kadınlar Günü’nün içinde yer aldığı Mart ayı boyunca SPA, fitness, kese-köpük masajı ve açık büfe kahvaltı hizmetleri tüm kadın misafirlere avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

Wish More Hotel Istanbul, yoğun ajandalarının içerisinde kendilerine özel bir mola vermek isteyen tüm kadınları Bayrampaşa’ya davet ediyor. Lüks otel sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değil tüm Mart ayı boyunca keyifli hizmetleri ve benzersiz fırsatları ile kadın misafirlerini ağırlayacak.

Kadınlara özel dört farklı fırsat 

Wish More Hotel Istanbul, kendini şımartmak isteyenlere SPA, fitness, kese-köpük masajı ve açık büfe kahvaltıdan oluşan özel dört farklı fırsat sunuyor.

5 yıldızlı otelin doğu ile batı prensiplerini uzlaştıran bütünsel bakım ritüelleri ile hizmet veren SPA merkezinde, Bali masajı, derin doku masajı, bitkisel kompres masajı, volkanik taş masajı, sırt masajı, oryantal ayak masajı ve Hint baş masajı gibi ruhu ve bedeni arındıracak hizmetlerin her biri 175 TL yerine 100 TL’den fiyatlandırılıyor.

Yüzde 50 indirim fırsatı

Lüks hamamda benliği sakinleştiren kese ritüelinin ardından, nemlendirici ve aromatik köpük masajı ile misafirlerin kendilerini şımartabileceği fırsat 150 TL yerine yüzde 50 indirim ile 75 TL’den ücretlendiriliyor.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde kişiye özel ve grup halinde egzersizlerin uygulanabildiği, son teknoloji ile donatılan ekipmanlara sahip fitness salonuna Mart ayı sonuna kadar üye olan kadın konuklara 1 yıllık üyelik 1500 TL’den sunuluyor.

Ücretsiz hizmetler de var

Üstelik fitness merkezine üye olan tüm misafirler, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu hizmetlerinden de ücretsiz yararlanabiliyor.

07.00 ile 12.00 saatleri arasında zengin lezzetler ile iştah açan açık büfe kahvaltı ay boyunca 34.90 TL’den fiyatlandırılıyor. Açık büfe kahvaltıya sınırsız içecek eşlik ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.