Wish More Hotel Istanbul’dan annelere özel jestler

Wish More Hotel Istanbul, Anneler Günü’nü birbirinden özel sürprizlerle kutluyor.

15/04/2018 00:37
Wish More Hotel Istanbul’dan annelere özel jestler

13 Mayıs sabahını zengin açık büfe brunch ve çocuklar için takı tasarım atölyesi ile karşılayan lüks otel, 7-13 Mayıs tarihleri arasında ise 50 dakikalık masaj terapilerini 100 TL’ye sunuyor. Wish More Hotel Istanbul, hazırladığı sürprizler ile sadece 13 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü’nü değil, tüm haftayı unutulmaz hale getiriyor.

Lüks otel, 11.00 - 14.00 saatleri arasında düzenleyeceği brunch’ta yöresel peynir ve zeytin çeşitlerinden pancake’e, güveçte sote sucuktan gözlemeye, mezelerden zeytinyağlılara uzanan zengin lezzetler sunacak. Anneler leziz tatların keyfini çıkarırken, 5-12 yaş arası çocukları ise, takı tasarımcısı Dilara Kırşan’ın eşlik edeceği atölye ile annelerine hediyeler hazırlama fırsatı yakalayacak. 0-6 yaş grubuna ücretsiz olan açık büfe brunch, 49 TL’den fiyatlandırılacak.

Anneler Günü’nün de içinde yer aldığı 7-13 Mayıs tarihleri arasında tüm anneleri, bedenlerini ve ruhlarını arındırmaya da davet eden Wish More Hotel Istanbul, 50 dakikalık masaj terapilerini 100 TL’ye sunarak, onların kısa bir soluk alıp iyi hissetmelerine yardımcı olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.