Wish More Hotel İstanbul'da yılbaşı şöleni

Lüks ile estetiğin şık dokunuşlarla bir araya geldiği Wish More Hotel Istanbul, yeni yılı şölen tadında karşılamak isteyen misafirlerini benzersiz bir program ile ağırlayacak.

12/12/2017 21:37
Wish More Hotel İstanbul'da yılbaşı şöleni

İstanbul gece hayatının sevilen isimlerinden Rıza Cumhur Demir’e on kişilik orkestranın eşlik edeceği gecede, hem gözlere, hem de damaklara hitap eden yılbaşı menüsü de, 2018’e muhteşem bir başlangıç yapma fırsatı sunacak.

Wish More Hotel Istanbul, konuklarına eğlence, gurme lezzetler ve konfor dolu bir yılbaşı gecesi sunacak. Sıra dışı reçetelerin başrolde olacağı gala yemeği ile başlayacak 2018 coşkusu, Rıza Cumhur Demir ve orkestrasının sahne alması ile zirveye taşınacak.

Konaklamanın da dahil olduğu özel paketi tercih eden misafirler ise yeni yılın ilk sabahına huzurlu bir merhaba diyecek.

Benzersiz bir yılbaşı eğlencesi

İstanbul gece hayatının sevilen isimlerinden Rıza Cumhur Demir, on kişilik muhteşem orkestrası ile misafirlere unutulmaz anlar yaşatacak. Sanatçının her zevke hitap eden repertuarı ve müzikalitesi yüksek performansı ile eğlencenin doruğa ulaşacağı gecede DJ performansı da yer alacak.

Yeni yılı taçlandıran lezzetler

Wish More Hotel Istanbul’un yılbaşı menüsünde ise, birbirinden enfes tatlar bulunuyor. Yedi farklı lezzetin yer aldığı soğuk başlangıç tabağından özel sos ile tatlandırılmış baklava yufkasında sebzeli avcı böreğine, Ege peynirli turunç salatasından orman mantarlı ve kestaneli dana sarmaya kadar birçok özel tadın bir araya geldiği yılbaşı yemeğine orman meyveleri soslu çikolatalı ve kestaneli pasta ile limitsiz yerli içki eşlik edecek.

Saat 20.00’dan yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek yılbaşı programının kişi başı fiyatı oturma düzenine göre 259 TL, 279 TL ve 299 TL olarak değişiklik gösteriyor. Konaklama seçeneğinin de dahil olduğu paket ise 359 TL, 379 TL ve 399 TL olarak fiyatlandırılıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.