Vonresort Hotels’de 19 Mayıs Heyecanı

Antalya Manavgat Çolaklı Turizm Bölgesinde yer alna Vonresort Hotels’de 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında hazırlanan Atatürk Köşesi otelde konaklayan yerli ve yabancı misafirlerin büyük ilgisini çekti.

31/12/2019 23:40
Vonresort Hotels’de 19 Mayıs Heyecanı

Halil ÖNCÜ-MANAVGAT

Lobide oluşturulan Atatürk Köşesi’nde 19 Mayıs 1919 gününün anlam ve önemi gösterilen video ile anlatılırken, Atatürk resimlerinden ve Türk bayraklarından oluşan köşede, başta Türk Misafirler olmak üzere yabancı misafirlerde bol bol fotoğraf çekti.

Vonresort Hotels Genel Müdürü Süleyman Gürpınar her yıl olduğu gibi bu yıl da, 98 yıl önce Samsun'a çıkarak bağımsızlık mücadelesini başlatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andıkları ve bu güne özel Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Gençlik ve Spor Bayramını kutladıklarını belirtti. Gürpınar, “Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ümüzü her yıl olduğu gibi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında anıyoruz. O’nu anarken, Kurtuluş Savaşından günümüze kadar kadar vatanı ve bayrağı için şehit düşmüş tüm Kahramanları da rahmetle anarken, şükranlarımızı sunuyoruz. Bugüne özel otelimizde hem günümüzün anlam ve önemini anlatmak hem de hem de Ata’mızı anmak amacıyla bir köşe oluşturduk. Türk misafirlerimizin konuya vakıflar. Yabancı misafirlerimize de bu özel günü Halkla İlişkiler çalışanlarımız aracılığı ile anlattık. Yabancı misafirlerimiz de Atatürk’e olan hayranlıklarını bizlere anlattılar” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.