Vialand'e ITB Berlin'de yoğun ilgi

Vialand Alışveriş Merkezi, Vialand Palace Hotel ve Vialand Tema Park konseptiyle turistlere dünyada olmayan bütüncül bir konsept sunan Vialand, Türkiye standının en fazla ziyaret edilen markalarından biri oldu.

31/12/2019 23:40
Vialand'e ITB Berlin'de yoğun ilgi

Seyahat endüstrisinin dünyadaki en büyük buluşmalarından biri olan ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Türkiye standı içerisinde yer alan Vialand’e ilgi büyük oldu. Vialand Alışveriş Merkezi, Vialand Palace Hotel ve Vialand Tema Park konseptiyle turistlere dünyada olmayan bütüncül bir konsept sunan Vialand, Türkiye standının en fazla ziyaret edilen markalarından biri oldu.

Turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan ITB Turizm Borsası Fuarı Almanya'nın başkenti Berlin'de 50. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. 8-12 Mart tarihleri arasında açık olacak olan ITB Berlin'i 115 bini turizm profesyoneli olmak üzere yaklaşık 170 bin kişinin gezmesi bekleniyor. Fuara, 80'den fazla ülkeden tur operatörleri,uçak şirketleri, turizm acenteleri başta olmak üzere turizm örgütleri,bakanlıklar ve yerel yönetimler katılıyor.

Fuarın en iddialı ülkesi ise 3 bin metrekareden büyük stant ile Türkiye oldu. Bünyesinde bulundurduğu alışveriş caddeleri, nostaljik tramvayı,Tema Park, Vialand Palace Hotel, Jungle İstanbul gibi keyfin ve heyecanın bir arada olduğu Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen yaşam alanı Vialand de her yıl olduğu Türkiye standında yerini alarak ülke tanıtımına katkı sağladı.

Her yıl Ortadoğu'dan Balkanlar'a binlerce kişi tarafından ziyaret edilerek Türk turizmine ve ekonomisine büyük katkı sunan Vialand Tema Park'ın renkli standı, fuarın en ilgi çeken alanlarından biri oldu.

Fuarda, farklı ülkelerden turizm yatırımcıları ve tur operatörleri Vialand Tema Park’ın standını ziyaret ederek, bölgede böylesine büyük bir yatırıma imza atan Vialand yönetimi ile bir araya geldi ve yeni iş birliği projeleri ile ilgiligörüşmelerde bulundu.2016 yılında Avrupa’da 800 Tema Park arasında ikinci defa En İyi 10 Tema Park arasına girerek bu konudaki başarısını ortaya koyan Vialand’in standını, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da ziyaret ederek, Vialand Tema Park’ın Türk turizminin gelişmesindeki çalışmalarını inceledi.

VIALAND, ORTADOĞU VE DOĞU AVRUPA’NINAİLECE EĞLENCE MERKEZİ

Vialand Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Özlem Ersoylu Mutluer; İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerinin yanı sıra, destinasyon pazarlamasında Tema Park’ın da önemli bir etken oluşturduğunu belirterek, bu nedenle önde gelen uluslararası turizm fuarlarında oteller ve havayolları gibi Vialand Tema Park’ın da yer almasına özen gösterdiklerinin altını çizdi. Tur operatörleri ve Incomingacentelerle daimi bağlantı içinde olduklarını vurgulayan Özlem Ersoylu Mutluer, “Özellikle Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Balkanlar ve İran acentelerinin paket turları ve günübirlik tur programları arasında yer alıyoruz. Rusya, Kuzey Afrika gibi pazarlarda da daha yoğun yer almak için çalışıyoruz. Vialand Tema Park olarak, farklı yaş gruplarında ziyaretçiler için zengin eğlence seçenekleri sunmanın yanı sıra Ortadoğulu misafirler için de “Ailece Eğlencenin Merkezi” olmayı hedefliyoruz” dedi.

VIALAND, YENİ ÜNİTE YATIRIMLARI İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK..

120 bin metrekarelik alanda kurulu olan Vialand Tema Park’ta 30’u aşkın eğlence ünitesi bulunuyor.  Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 7’den 77’ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. Vialand Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor.

Vialand Tema Park, geçtiğimiz yıl 20 milyon TL’lik yatırım yaparak açtığı “İstanbul’un Sırları” ünitesine ek olarak yaklaşık bir milyon TL yatırımla outdoor eğlence ve adrenalin oyunları sunan “Adventureland” ile 8 Milyon TL yatırımla Vahşi Yaşam Yolcuğuna çıkartan “Jungle İstanbul ” ünitelerini ekledi. Buz Devri ve AngryBirds 4D sinema ve simülasyon üniteleri ve Cartoon Network kanalının sevilen karakterlerinin canlı gösterileri ile her yaştan ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Ayrıca ziyaretçilerin gözde ünitelerinden olan King Kong,  yeni sezonda Tema Park’ta kendisine özel olarak oluşturulan yeni yerinde misafirlerle buluşacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.