Ünlü şef Premier Solto Hotel by Corendon'da

Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli Premier Solto Hotel by Corendon, yeni sezona ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’in oluşturduğu menüleriyle iddialı giriyor.

13/03/2018 23:11
Ünlü şef Premier Solto Hotel by Corendon'da

Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli Premier Solto Hotel by Corendon, yeni sezon için Ege’nin eşsiz maviliği ile konuklarını karşılamaya hazırlanıyor. Yeni sezonda ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç’in oluşturduğu menüleriyle oldukça iddialı olan Premier Solto Hotel by Corendon, 88 deluxe odasıyla 6 Nisan 2018 tarihinde Alaçatı Ot Festivali dönemiyle birlikte kapılarını yeni sezona açacak.

Alaçatı mimarisinin büyüleyici atmosferini deneyimleyecek olan misafirler, yaz boyunca Eyüp Kemal Sevinç’in yemek atölyelerine de katılabilecek.

6 Nisan'da kapılarını açacak

Deneyimli ve güler yüzlü personeli, büyüleyici atmosferi, Türk ve dünya mutfağından lezzetleriyle Premier Solto Hotel by Corendon, 6 Nisan 2018 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli olan Solto, oda kahvaltı konseptli 88 deluxe odasıyla yeni sezona yenilenen menüsüyle giriyor.

Eyüp Kemal Sevinç’in oluşturduğu, Akdeniz ve Alaçatı Mutfağı’nın en güzel örneklerinin yenilikçi bir yaklaşımla sunulduğu menüsüyle misafirlerine unutamayacakları bir lezzet şöleni yaşatacak olan Premier Solto Hotel by Corendon, yaz sezonu boyunca Eyüp Kemal Sevinç’in mutfak atölyelerine de ev sahipliği yapacak.

Kişiye özel hizmet

Alaçatı taş mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Premier Solto Hotel by Corendon, 88 deluxe odası, masmavi manzarası ve kişiye özel hizmet anlayışıyla Ege'nin gözbebeği Alaçatı’nın merkezine 2 kilometre uzaklıkta, eşsiz güzellikte bir koyda konumlanıyor.

Dünyaca ünlü sörf merkezlerine yürüyüş mesafesinde olan Premier Solto Hotel by Corendon, elegant ambiyansı ve servis kalitesiyle Ege’nin muhteşem manzarasını buluşturuyor.

Premier Solto Hotel by Corendon’ un mutfağı Eyüp Kemal Sevinç’e emanet

Aşçılığa 1991 yılında başlayan Eyüp Kemal Sevinç, 1995 yılında ilk defa düzenlenen ulusal aşçılık yarışmasında Türkiye birincisi seçildi. Eric Ruppen, Maximillian Thomae, Frederic Nef gibi dünyaca ünlü uluslararası birçok şefle de çalışan Sevinç, bu sezon Solto’ya lezzet katacak.

Kahvaltıdan akşam yemeğine, sağlıklı içeceklerden sahilde tüketilebilecek lezzetli atıştırmalıklara kadar tüm menü Sevinç ve ekibine emanet olacak.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.