Ünlü İngiliz kanalından Türkiye belgeseli

İngiliz kanalı BBC, Türkiye'yi kapsamlı bir bakış açısı ile tanıtmak için ödüllü seyahat gazetecisi Simon Reeve ile özel bir belgesel hazırlıyor.

31/12/2019 23:40
Ünlü İngiliz kanalından Türkiye belgeseli

Çekimleri Ağustos ayında İstanbul'da başlayan projede Türkiye'nin kültürü, doğal zenginlikleri ve yaşam tarzını yansıtan tüm konular ele alınıyor. Türk turizmini anlatacak bölümün çekimleri, dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yapması ile bilinen Antalya'nın Kundu turizm bölgesindeki Mardan Palace Otel'de gerçekleştiriliyor.

Daha önce Bollywood ve Avrupa'da birçok kanal ile benzer projeler gerçekleştiren otel, BBC'nin bu yeni belgeselinde Türkiye'de kullanılan tek otel.Belgeselin turizmle ilgili bu bölümünde, lüks detaylar ve servis ayrıcalıkları ve otel içinde Simon'un yapacağı özel keşif gezileri ekrana gelecek.

Türk turizminin tanıtımı açısından ses getirecek bu önemli projenin hazırlık çekimlerindeki Twitter ve İnstagram gibi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar, takipçileri tarafından büyük beğeni toplamaya başladı. Primetime'da yayınlanan ve yaklaşık 20 milyon kişinin takip ettiği programın 'Turkey with Simon Reeve' (Simon Reeve ile Türkiye) adlı iki bölümlük belgeseli, 2017 bahar aylarında yayına girecek. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.