Ünlü grup yeni markasını İspanya'da görücüye çıkardı

Meeting Point International, yeni otel markasını Fitur İspanya'da tanıttı.

19/01/2018 21:41
Ünlü grup yeni markasını İspanya'da görücüye çıkardı

Meeting Point International, seçkin ve özel otelleri bünyesinde barındıracak yeni otel zinciri Design Plus’ı hayata geçiriyor. Tourexpi'nin haberine göre, markanın ilk oteli, Bex Design Plus’ı şubat ayında Gran Canaria’da, ikinci oteli de bu yaz Alaçatı da açılacak.

Avrupa’nın en büyük 4'üncü tur operatörü FTI Group, Meeting Point International çatısı altında yarattığı yeni otel zincir markası Design Plus'la, en yüksek standartlarda tatil deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. 

Hem sahil, hem şehir oteli

Design Plus’ın ilk iki otelinden biri olarak faaliyet gösterecek Alaçatı Princess’ın, hem sahil hem şehir oteli olma özelliği taşıyarak, bölge turizmine misafirleriyle önemli ölçüde katkı sunması bekleniyor.

Kapsamlı bir yenilemenin ardından kapılarını açacak Alaçatı Princess; denize direkt ulaşımı, Alaçatı’ya 3 km uzaklığı ile yeni tatil döneminde bölgenin cazibe merkezlerinden biri olacak. Otel yerel ve uluslararası yemek – içecek alternatiflerini en iyi aşçıların elinden, üst sınıf restoran ve barları ile konuklarına sunacak.

Otelin iç dizaynında organik ve el yapımı tekstil ürünleri kullanılacak ve Design Plus Alaçatı, Çeşme’de yeni bir otel işletme anlayışını beraberinde getiriyor olacak.

Tasarım ve mutfakla öne çıkacak

Design Plus hakkında bilgi veren FTI Group ve Meeting Point International Grup Yönetim Direktörü Roula Jouny, “Yeni ve modern otel konseptimiz Design Plus’ı duyuruyor olmaktan dolayı son derece mutluyum. İyi bir tasarıma, seçkin bir mutfağa, kaliteli bir hizmet anlayışına ve en iyi sahil – şehir kombinasyonuna sahip otellere değer veren konuklarımıza Design Plus otellerimiz ile en iyi seçenekleri sunmak istiyoruz” dedi.

Las Palmas kentinin tam merkezinde şubat ayında konuklarına kapılarını açmaya hazırlanan Design Plus oteli BEX ise, 91 adet birbirinden özel tasarlanmış art deco ve Retro mimari öğelerine sahip odası ile misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor olacak.

Eski ve yeninin harmanı

İç dizaynı tarihi dolaplar, madeni para yığınları ve eski mahzenler ile desteklenen otel aynı zamanda çağdaş bir tasarıma sahip olacak.

İspanya’nın yedi farklı kriter üzerinden değerlendirilerek verilen sürdürebilir otel ödülünü kazanan Design Plus oteli BEX’in eski bir banka binası üzerine kurulu olması, otele dönüştürülmesi sürecinde öz mimarisinin korunulması ve tadilatının en modern çevrecilik standartlarında gerçekleştirilmesi bu ödüle layık görülmesinde önemli rol oynadı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.