Ünlü cafenin yeni şubesi Akaretler'de

The House Cafe, yeni şubelerle büyümeye devam ediyor. Ünlü mekanın en yeni şubesi, geçtiğimiz günlerde sanat ve yeme içmenin merkezlerinden Akaretler’de açıldı.

31/12/2019 23:40
Ünlü cafenin yeni şubesi Akaretler'de

Geçtiğimiz günlerde sanat ve yeme içmenin merkezlerinden Akaretler’de yeni şubesini açan The House Cafe; Bakü ve İzmir’deki 2. şubeleri ile Kayseri’de ard arda açılacak yeni şubelerle birlikte, 4 yeni lokasyonda daha müdavimleriyle buluşacak.

İstanbul’un en güzel semtlerinde yer alan The House Cafe şubelerinin 9.’su olan Akaretler, dekorasyonundan menüsüne kadar her detayla ‘The House Cafe geleneği’ni devam ettirirken; yanı başında açılan ‘mahalle barı’ No Fish Today’le de bambaşka bir ‘The House Cafe deneyimi’ sunacak. Bakü ve İzmir’deki 2. şubelerinin yanı sıra Kayseri’deki yeni şubesiyle birlikte The House Cafe’nin şube sayısı toplam 12’ye çıkmış olacak.

İlk şubesi 15 yıl önce Nişantaşı Atiye Sokak’ta açılan The House Cafe’nin 9. şubesi, İstanbul’da sanat ve yeme içmenin en özel merkezlerinden olan Akaretler’de açıldı. Klasikleşen lezzetleri ve kendinizi evinizde hissettiren ortamıyla, yurtiçinde ve yurtdışında en güzel lokasyonlarda yer alan The House Cafe; Akaretler’in ardından Bakü, Kayseri ve İzmir’de açılacak yeni mekanlarla beraber, şube sayısını 12’ye çıkarmış olacak. Ayrıca Akaretler’deki yeni The House Cafe’nin yanı başında, grubun bir diğer markası olan ‘Nişantaşı’nın mahalle barı’ No Fish Today’in 2. şubesi açıldı.

Tanıdığınız The House Cafe Lezzetleri

The House Cafe Akaretler’in menüsünde; beğendili köfte, şinitzel, The House burger, The House brownie ve limonata gibi imza lezzetlerin yanı sıra menüye yeni eklenen ve çok ilgi gören pizza ile pide seçenekleri de yer alıyor.  Odun fırınında hazırlanan caprese pizza, klasik pizza ve calzoneler ile pideler büyük ilgi görüyor. Öğle servisinde hazırlanan ve günlük değişen geleneksel ev yemekleri menüsü ise şimdiden misafirlerin vazgeçilmezi oldu.

İstanbul’da Teşvikiye, Corner (Nişantaşı), İstinyePark, Kanyon ve Ortaköy; Ankara ve İzmir şubelerinin yanı sıra yurtdışında Bakü’deki şubesiyle hizmet veren The House Cafe; toplam 9 şubesiyle ev sıcaklığında bir ortamda, benzersiz lezzetleri müdavimleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Mahallenin Barı: No Fish Today

Nişantaşı’ndaki ilk şubesinin ardından 2. şubesiyle mahalle barı konseptini Akaretler’e taşıyan No Fish Today ise sunumlarındaki sadeliğin aksine, lezzetleriyle oldukça iddialı. Mekan, sabahları taze kahve veya ev yapımı poğaça ile hızlı bir kahvaltı, gün ortasında bir akşamüstü kaçamağı ya da iş çıkısı yorgunluk atmak için ideal bir ortam yaratıyor.

Haftanın her günü farklı tarzlardaki DJ performansları ile eğlence dolu saatlerin adresi olan mekanda, özellikle perşembe, cuma ve cumartesi akşamları, tanınmış DJ’ler eşliğinde partiler veriliyor. Çarşamba geceleri ise Discolog'un Türkçe şarkılara yaptığı cover’lar şimdiden çok ilgi görmeye başladı.

Menüsünde ise sevilen The House Cafe lezzetlerinin yanı sıra; burritolar atıştırmalıklar, salatalar, pide ve annenizin keki gibi rahat ve herkese hitap edecek lezzetler yer alıyor. No Fish Today, günün her saati ister kahveye, ister güzel bir kokteyl yanında atıştırmalık için rahatlıkla uğranabilecek, mahallenin barı konseptini güzel müzik eşliğinde sunuyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.