TÜRSAB'ta yeni başkan adayı Çetin Gürcün

TÜRSAB Genel Sekreteri ve İntermed Turizm’in sahibi Çetin Gürcün, TÜRSAB Başkanlığı için aday oldu.

19/02/2018 01:04
TÜRSAB'ta yeni başkan adayı Çetin Gürcün

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)’ın önümüzdeki hafta gerçekleşecek 23’cü genel kurulunda TÜRSAB Genel Sekreteri ve İntermed Turizm’in sahibi Çetin Gürcün de başkanlık için yarışacak. Çetin Gürcün’ün başkan adaylığı mevcut başkan Başaran Ulusoy’un Türkiye'nin bir çok yerinde yaptığı  “hellalik” toplantılarında üstü örtülü bir şekilde deklare ediliyordu.

İstikrarlı turizmi sürdüreceğiz

Başkan adaylığını açıklayan Çetin Gürcün, "İstikrarlı turizmi sürdüreceğiz. Aramızda mevcut yönetimden 4-5 arkadaş var. Yeni takviyelerle taze kan kattık. Ekibin hem kaptanlığını, hem ağabeyliğini yapacağım. Biz bir ekibiz. Başaran Ulusoy'dan edindiğimiz bilgi ve tecrübeyle TÜRSAB'ı ileriye götüreceğiz" dedi.

Listede bulunan arkadaşlarının uçak bileti, incoming, iç turizm gibi konuları bilen kişiler olduğunu belirten Çetin Gürcün, "Bu yönetimde yer alan arkadaşlar sorunları anlayıp, çözüm bulacak yetkin arkadaşlardır. Listeyi açıkladığımız zaman teveccüh göreceklerine inanıyoruz. Ekipteki arkadaşlarımız konularında uzman ve sağlıklı ilişkiler kurabilen kişilerdir" diye konuştu.

Başkan adaylığını hissettirmişti

Hatay toplantısında Çetin Gürcün yaptığı konuşmada 24-25 Şubat’ta kendilerine oy verilmesini istemişti. Facebook’tan yapılan açıklamada, “İstikrar ve Tecrübe ekibi TÜRSAB seçimlerine Çetin Gürcün kaptanlığında giriyor...” denildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.