TÜRSAB seçimleri "Dejavu 2015 = 2018"

Uzun seyahatlerim nedeni ile uzak kaldığım TÜRSAB seçimleri son koşularına ancak yetişebildim.

19/02/2018 16:15
TÜRSAB seçimleri "Dejavu 2015 = 2018"

Cem Polatoğlu

Uzun seyahatlerim nedeni ile uzak kaldığım TÜRSAB seçimleri son koşularına ancak yetişebildim. Öncelikle Başkan adaylığını açıklayan Değerli dostumuz Çetin Gürcün'ü gönülden tebrik eder, başarılar dilerim. Başaran Ulusoy ve ekibini temsil edebilecek en uygun 2 adaydan biriydi Çetin Gürcün.

Seçilirse de bayrak yarışçıları gibi aynı kulvardan yoluna devam edeceğinden eminim. Ayrıca dünyaya entegre kişiliği ile çok daha başarılı ve global bir yönetim göstereceğinden şüphem yok..Başaran Ulusoy'a tepki nedeni ile muhalefete kayan oyları da geri alacağını hesap edersek Çetin Gürcün'ün seçilme şansının daha da arttığını düşünebiliriz.

Gelelim muhalefet cephesine:

Firuz Bağlıkaya ile Hasan Erdem birlikte hareket ediyor. Bildiğim kadarı ile Emin Çakmak ile henüz birleşme için net bir adım atılmadı.

Bu durumda çok net gözüküyor ki;

1) Emin Çakmak'da muhalefet içerisinde hareket ederse Firuz Bağlıkaya liderliğinde veya dönüşümlü başkanlık şartı ile bu seçim %100 KAZANILIR.

2) Eğer yine bir aksilik çıkar muhalefet birleşmez ise seçimi %100 Çetin Gürcün alır. "DEJAVU 2015 = 2018"

Bir başka şeye de %100 eminim. Şimdi Firuz Bağlıkaya'ya sorsanız %100 seçim bizim diyecektir, Emin Çakmak'a sorsanız o da seçim %100 bizim diyecektir. Çünkü birlikte hareket ettikleri gönül arkadaşları veya profesyoneller bunu onlara inandırıyorlar, onlar da inandırmak zorundalar.

3) Hatta dönem içerisinde TÜRSAB ile birlikte birçok ortak projeye imza atan  Emin Çakmak, fikirlerini kabul ettirebilirse Çetin Gürcün ile bir birlikteliğe giderek umulmadık bir zafer elde edebilirler.

Bekleyelim görelim.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.