TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya mazbatasını aldı

23’üncü Genel Kurulda 2 bin 200 oyla başkan seçilen Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB Genel Merkez Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Böylece TÜRSAB'ta Firuz Bağlıkaya dönemi resmen başlamış oldu.

28/02/2018 17:18
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya mazbatasını aldı

Mazbata töreninde yaptığı konuşmada, birleştirici mesajlar veren Başkan Firuz Bağlıkaya, "Bundan sonra Eminci, Firuzcu, Başarancı, Hüseyinci gibi bir durumlar olmayacak. Gördüğünüz gibi rozetlerimizi değiştirdik. Hepimiz TÜRSAB’ın miğferiyiz” diye konuştu

Törenin açılış konuşmasını yapan TÜRSAB 23. Genel Kurulu Divan Başkanı Talha Çamaş, “Hepinizin sayesinde TÜRSAB’a yakışır bir Genel Kurul oldu. Genel Kurula kadar geçen süreçte bazen heyecanlı dönemler yaşandı. Emeği geçen herkese çabaları için teşekkürler" dedi.

BİZE YAKIŞIR BİR GENEL KURUL OLDU

Çamaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu uzun yolda ne kadar heyecanlı olduğunuzu ve üzerinizden bu yorgunluğunuzu atamadığınızı biliyorum. Ancak daha yaşanacak güzel yorgunluklar var. Benim için de heyecan verici olan bir Genel Kurul geçirdik. Bu sürece kadar zaman zaman endişeli, zaman zaman da yüksek tansiyonlu dakikalar yaşandı.

Ben bütün yönetime aday olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkesin söylediklerini yalancı çıkarırcasına geçtiğimiz cumartesi- pazar günü bize yakışır bir şekilde seçim heyecanı yaşayarak bu süreci tamamladık. Herkesi kutluyorum.”

Talha Çamaş, TÜRSAB’ın yeni başkanının söyleyeceklerinin daha değerli olduğunu belirterek, kürsüyü Firuz Bağlıkaya’ya bıraktı.

HERKESİN BAŞKANIYIZ

Bu kongrenin tamamlanmasında emeği geçen ve sandıklarda görevli olan tüm TÜRSAB personeline teşekkürlerini sunarak konuşmasına başlayan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, seçim sürecinde yaşanan her şeyin geride kaldığını belirterek “Herkesin Başkanıyız” ifadesini kullandı.

Bundan sonra Eminci, Firuzcu, Başarancı, Hüseyinci gibi bir durumlarının olmayacağını kaydeden Başkan Bağlıkaya, “Gördüğünüz gibi rozetlerimizi değiştirdik. Hepimiz TÜRSAB’ın miğferiyiz. Bu kurumun sürekliliği açısından hizmetlerimize aynı şekilde devam edeceğiz.

Geliştirme, değiştirme ve yenileme gibi bir talebimiz vardı. Sloganımızla bu değişim hareketini gerçekleştirdik. devamlılığı için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm iyi niyetimizle sektörümüze, ülkemize ve milletimize hizmet edeceğiz.” dedi.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.