TÜROB’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır, 10 Ocak 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

10/01/2018 14:09
TÜROB’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Timur Bayındır mesajında, demokrasinin en önemli unsurları arasında yer alan güçlü bir basın ve gazeteciliğin ülkede demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatı konumu gerçeğinden hareketle, gazetecilerin toplumun gözü, kulağı, sesi olduğunu belirtti.

Basın ve gazeteciliğin haber vermenin ötesinde kamuoyu bilinci oluşturarak tüm kesimler açısından önemli bir öge olduğunu belirten Başkan Bayındır şunları söyledi:

"Zor şartlar altında çalışan basın mensuplarına görevlerini yaparken tüm kişi, kurum ve kuruluşların yardımcı olması haberin doğru ve hızlı olarak yansıtılmasına katkı sağlayacaktır.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna doğru, tarafsız, dürüst ve objektif olarak ulaştırılması görevini yerine getirirken meslek ilkelerinden ayrılmadan, görevini ifa ederken karşılaştığı sorunlara aldırmayan, yeri geldiğinde canını bile feda edebilen bu meslek mensuplarımızın ifa ettikleri görev, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur.

Bu duygularla, turizm sektörü adına tüm basın çalışanlarının 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.