TÜROB Afrikalı turizmcileri İstanbul'da ağırladı

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), WTM Afrika Turizm Fuarı’nın hemen ardından bu kıtaya yönelik pazarlama faaliyetlerini hızlandırdı. TÜROB, Benin’den gelen turizmcileri İstanbul’da ağırladı.

31/12/2019 23:40
TÜROB Afrikalı turizmcileri İstanbul'da ağırladı

Farklı kaynak pazar arayışlarında hız kesmeyen Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), dünyanın dört bir yanından gelen turizmcilere yönelik tanıtım ve ağırlama faaliyetlerine devam ediyor. TÜROB’un son konuğu Afrika’dan oldu. TÜROB ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğiyle Afrika kıtasının batı bölümünde yer alan Benin Cumhuriyeti'nden gelen turizm profesyonelleri İstanbul'a davet edildi ve destinasyon hakkında detaylı bilgiler verildi.

Benin’den gelen heyet yaklaşık 15 kişilik turizmciden oluştu. Program dahilinde İstanbul'un çeşitli noktalarını gezen heyet B.W. Eresin Taxim Hotel ev sahipliğinde ağırlandı. TÜROB yetkilileri, söz konusu temasların, bir süre önce Cape Town'da gerçekleştirilen ve TÜROB’un da katılım sağladığı WTM Afrika Turizm Fuarı’nın ardından, vakit kaybeden bu kıtaya yönelik pazarlama faaliyetlerinin hayata geçirilmesinin somut bir göstergesi olduğuna işaret ettiler.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.