Turizm sektörüne 'Otelde evlenen çiftler günü' önerisi

Turizm sektörüne fikirleriyle ve araştırmalarıyla katkıda bulunan turizm araştırmacısı Ertuğrul Şahin'in bu alandaki en yeni fikri, 'Otelde evlenen çiftler günü' oldu.

31/12/2019 23:40
Turizm sektörüne 'Otelde evlenen çiftler günü' önerisi

Turizm sektörüne fikirleri ile katkıda bulunan ve “Manyetik alan turizmi”, “Her adım bir turizm”, “Turizm kabinleri”, “Uyku kartı”, “Albüm şehir” gibi pek çok fikir oluşturan turizm araştırmacısı Ertuğrul Şahin, "Otelde evlenen çiftler günü" fikrini turizmin hizmetine sundu. "Böyle bir gün, sezon öncesi gerçekleştirilebilir" diyen Şahin, turizm sektöründe bu konuya ilgi duyulması halinde ortak bir gün belirlenebileceğini ifade etti.

Ülkemizde başlatılacak böyle bir çalışmanın, yakın gelecekte tüm dünyaya yayılabileceğini söyleyen H. Ertuğrul Şahin, "Çiftlerin evlenmek için tercih ettikleri mekânlardan olan oteller için böyle bir gün düşünülebilir, kutlanacak bu özel günde, oteller çeşitli etkinlikler gerçekleştirebilirler" diye konuştu.

Daha önce denenmemiş farklı fikirlerden, sektörün kendisine uygun bulacağı çalışmaları gerçekleştirmesinin dünya turizmi için de bir farklılık yaratacağını ifade eden Şahin, "Bir fikir çok şeyi değiştirmeyebilir. Ancak bir sonraki fikir belki de çok daha fazla şeyi değiştirebilir, bu nedenle sektörün yapısına uygun ve sektörün yapısını daha da zenginleştirecek öneriler denenebilir" dedi.

Otellerin farklı fikirler ile gündeme gelmesinin, otellerde kalanların ve otellerde çalışanların sektöre bakışını daha da olumlu etkileyebileceğini belirten H. Ertuğrul Şahin, "Gerek çalışanlar, gerekse konuklar, otellerinin isminin farklı projelerde duyulmasını arzu ederler diye düşünüyorum" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.