Türel: "Antalya'yı kendileri süslesinler"

Antalya’daki cadde, sokak ve meydanlarda yılbaşı süslemesi yapılmamasına yönelik eleştirilere yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Lafla peynir gemisi yürümüyor. Konuşanlar gereğini yapsın” dedi.  

14/12/2017 16:43
Türel: "Antalya'yı kendileri süslesinler"

Antalyalı turizmcilerin gündeme taşıdığı ‘yılbaşı süsü’ tartışmasıyla ilgili Hürriyet’e konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Lafla peynir gemisi yürümüyor. Konuşanlar gereğini yapsın” dedi.

‘İMKÂNLARIMIZ KISITLI’

Başkan Türel, şöyle devam etti: “Yılbaşı aydınlatmalarıyla ilgili belediye olarak elimizdeki kısıtlı imkânlara rağmen her sene mütevazı de olsa çalışma yürütüyoruz. Bunu yeterli görmeyen arkadaşlar sorumluluklarını yerine getirsin.”

‘İZİN VERMEYE HAZIRIZ’

Rixos Oteller Grubu tarafından 2014 yılında yapılan süsleme çalışmasını hatırlatan Türel, şöyle dedi: “Antalya’nın her caddesini, meydanını, bulvarını diledikleri gibi süsleyebilirler. Biz belediye olarak bütün izinleri vermeye hazırız.”

‘SPONSOR YAPARIZ’

“Sayın Fettah Tamince Rixos olarak örnek bir çalışma yapmıştı. Diğer turizmcilerden de aynı şeyi bekliyoruz. Ben sponsorluk imkânı tanıyarak gereğini yapmaya davet ediyorum. Buyursunlar gelsinler, nereyi süslemek istiyorlarsa süslesinler.”

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.