TUI Holly Ödülleri sahiplerini buldu

Dünyanın önemli tur operatörleri arasında yer alan TUI'nin, müşteri memnuniyeti esasına dayalı olarak belirlediği TUI Holly Ödülleri, Antalya'da düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

31/12/2019 23:40
TUI Holly Ödülleri sahiplerini buldu

TUI'nin turizm sektörüne yönelik düzenlediği ankete katılan müşterilerinin oyları aracılığıyla 10 bin otel arasından seçilen 28'i Türk, 100 otelin temsilcileri için Perge Antik Kenti'nde "TUI Holly Ödülleri" töreni düzenlendi.

TUI Almanya Operasyonlar Başmüdürü ve TUI Travel PLC Mainstream Board Üyesi Oliver Dörschuck, her yıl otellerde kalan 500 bin müşterilere yönelik anket düzenlediklerini ve anket sonucuna göre ödüllerin verileceği otellerin belirlendiğini söyledi.

Otellerin hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, fiyat dengesi gibi kriterleri değerlendirdiklerini anlatan Dörschuck, buna göre 10 bin otel arasından en iyi 100 oteli belirlediklerini bildirdi. Dünyanın en iyi otelleri arasında 28 Türk otelinin yer aldığını dile getiren Dörschuck, "Türkiye'deki otellerin, hizmet ve fiyat dengesi çok sağlıklı. Yani müşteri burada ödediği paranın karşılığını alıyor" dedi.

Türkiye'de ise en fazla Akdeniz'in ardından Ege'deki otellerin tercih edildiğini ifade eden Dörschuck, Türkiye'deki otellerin yenilikçi ve genç olduğunu, bu açıdan da bir avantaj sağladığını ifade etti. Oliver Dörschuck, TUI'nin holly ödüllerinin dünya otelleri arasında önemli olduğunu, ödülü alan otelin kalitesini yüzde 100 belgelediğini kaydetti.

Türkiye'deki otellerin Ortadoğu'daki gelişmelerden de çok fazla etkilenmediğini, Türkiye'deki otellerin müşterilerinde bir değişiklik olmadığını söyleyen Dörschuck, satışların gelecek yıl daha da artmasını beklediklerini ifade etti.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.