TravelShop Turkey’den Dubai'de workshop

Yapmış olduğu başarılı B2B Workshop çalışmalarına yenisini eklemeye hazırlanan TravelShop Turkey’in yeni etkinliği, 21 Nisan'da Dubai’de olacak.

26/02/2018 22:29
TravelShop Turkey’den Dubai'de workshop

Yapmış olduğu başarılı B2B Workshop çalışmalarına yenisini eklemeye hazırlanan TravelShop Turkey’in yeni etkinliği, 21 Nisan'da Dubai’de olacak. “Ülkemizde daha önce çok başarılı workshop etkinlikleri gerçekleştirdik” diyen TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, “Daha önce pekçok başarılı organizasyona imza attık. Geçtiğimiz yıl eylül ayında 40 farklı ülkeden 200 tur operatörünü İstanbul’a getirdik.

 Anadolu turları yaptık. 20 ayrı ülkeden 60 tur operatörünü Kıbrıs’ta gerçekleştirdiğimiz etkinlikte buluşturduk.  Son olarak da, 100’e yakın ülkeden yaklaşık 700 tur operatörünü EMITT Fuarı’na getirip, Türkiye’deki katılımcılarla B2B görüşmelerini sağladık. Çanakkale, Amasya, Tokat, Çorum ve Samsun illerimizin sunumunu yaptık. Aynı zamanda ülkemizde 10 ayrı destinasyona eğitim turları düzenledik” diye konuştu.

ATM Dubai'den bir gün önce 

TravelShop Turkey’in 21 Nisan’da Dubai’de gerçekleştireceği etkinlik hakkında bilgi veren Murtaza Kalender, “ATM Turizm Fuarı’ndan bir gün önce bir etkinlik gerçekleştireceğiz.  Hedef kitlemiz sadece Ortadoğu acenteleri değil. Hedefimiz, dünyanın birçok ülkesinden gelen Hosted Buyer tur operatörlerin, B2B Workshop etkinliğimize davet edip, Türkiye’den gelen katılımcılarla bir araya getirmek. Yapmış olduğumuz son teknolojik B2B randevu sistemi sayesinde, katılımcı ve Hosted Buyer’lar ön randevu alabilmektedir.

Katılımcılar, Hosted Buyer firmaları ile direk sözleşme yapabilir, fiyat teklifi verebilir, hatta rezervasyon dahi alabilirler. Bu anlaşmalarda bizim şirket olarak maddi bir beklentimiz yok. Tek amacımız, bizimle gelen katılımcıların, yeni pazarlar ve iş kontakları bulmasını sağlamak” diye konuştu.

İyi bir fırsat olacak

Türkiye’den tüm firmaların etkinliğe katılarak firmasını tanıtabileceğini ifade eden TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, “Etkinliğimizin, ATM Dubai Fuarı’na gelecek meslektaşlarım için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum. Katılımcılar, workshop sırasında görüşmüş oldukları acenteler ile gala yemeğinde bir araya gelebilir, görüşme yapamadıkları diğer acenteler ile de tanışma fırsatını yakalayabilir” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.