TravelShop turizm profesyonellerini Kıbrıs'ta buluşturdu

WorkShop TravelShop B2B Event, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 14 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Organizasyona 22 ayrı ülkeden yaklaşık 60 yabancı tur operatörü ve Türkiye’den ve Kuzey Kıbrıs’tan 30’un üzerinde turizm firması ile KITSAB üyeleri katıldı.

31/12/2019 23:40
TravelShop turizm profesyonellerini Kıbrıs'ta buluşturdu

Kuzey Kıbrıs’ta ilk defa uluslararası geniş kapsamlı profesyonellere turizmcilere yönelik ikili görüşme, yani “B2B” etkinliğini Kaya Artemis Hotel de gerçekleşti. Workshop'un ev sahipliğini üstlenen TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, All Year Cyprus Travel Genel Müdürü ve KITSAB Başkanı Erkan Kilim, Çevre ve Kuzey Kıbrıs Turizm Bakanlığı Müstaşarı Yrd. Doç. Dr İsmet Esenyel ve Kaya Artemis Hotel Genel Müdürü Mehmet Aydın’ın katılımıyla yapılan açılış konuşmalarının ardından, kurdale kesimi gerçekleşti.

Organizasyona; 22 ayrı ülkeden yaklaşık 60 yabancı tur operatörü ve Türkiye’den ve Kuzey Kıbrıs’tan 30’nin üzerinde turizm firması ile KITSAB üyeleri katıldı. TravelShop Turkey, KITSAB ve All Year Cyprus Travel işbirliği ile Kıbrıs’ta gerçekleşen B2B Workshop etkinliğinde 1050 B2B görüşme gerçekleştirildi. Etkinlik, akşam gala yemeği ile devam etti. WorkShop TravelShop B2B Event, Kuzey eğitim turundan sonra Türkiye’ye gelerek İstanbul, Bursa, Kuşadası, Ephesus, Pamukkale, Konya, Cappadocia ve Ankara gibi 8 ayrı turizm bölgesinde eğitim turlarını ile devam edecek.

Aralarında Hindistan’ın en güçlü düğün firmalarının da yer aldığı, dünyanın her bir noktasından kültür, dinlenme, golf, din, sağlık, kongre ve mice turları düzenleyen tur operatörlerinin geldiği etkinlikte, KKTC'ye yoğun ilgi oldu.

KKTC dünya turizminde hak ettiği değeri kazanacak

KKTC nin Dünya turzim camiasında hak ettiği değeri kazandırmak ve workshop etkinlikleri yaparak bizde firma olarak tanıtımında katkıda bulunmak istiyoruz. Dünya Turizm Platformlarında hızla yayılan yeni bir trend olan, etkinliğe gelmeden önce katılıncı ile görüşüp ön bilgi alınabilen ve b2b görüşmeler esnası vakti verimli ve doğru kullanmayı sağlayan sistematik, hızlı ve anlaşılır ve hedef öncelikli sistemi KKTC’ne getirerek var olan turizm sektörünü daha da iyi bir noktaya taşımaktır.

KKTC'yi düyaya tanıtacağız

Önümüzdeki dönemde KKTC’deki meslektaşlarımız ile işbirliği halinde olup, dünyanın en Seçkin MICE, Incentive, Wedding, Kültür, Golf,  din ve sağlık turları düzenleyen en az 50 ayrı ülkeden 200 yabancı tur operatörünü getirip, KITSAB ve KITOB üyeleri ile işbirliğini sağlayıp, KKTC fam trip organize ederek tanıtımında katkıda bulunmak.

Katılımcılara teşekkür ederim 

WorkShop TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender yaptığı kapanış konuşmasında, "KKTC’de geniş kapsamlı uluslararası ilk büyük etkinliği yapmanın gururu ve onuru içinde olduğumuzu belirtmek isterim. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde özveri ile çalışan ekibime ve bizleri yalnız bırakmayıp, KKTC’ye gelen tüm melektaşlarıma, KKTC Turizm Müsteşarı Doç Dr. İsmet Senenyel'e, All Cyprus Travel Genel Müdürü ve KITSAB Başkanı Erkan Kilim'e ve Kaya Artemis Hotel Genel Müdürü Mehmet Aydın'a sonsuz teşekkür ederim" dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.