Toplantı odalarında Samsung Flip Dijital Flipchart konforu

Samsung’un CES 2018’de tanıttığı, standart kâğıt bazlı toplantı panolarının dijitalleştirilmiş bir uyarlaması olan Flip, her türlü toplantı mekânını geleceğe taşıyor.

20/03/2018 15:47
Toplantı odalarında Samsung Flip Dijital Flipchart konforu

Ezber bozan tasarımı ve benzersiz kullanım kolaylığıyla toplantı mekânlarına günümüzün istenen teknolojik donanımını sunan dijital flipchart Samsung Flip satışa sunuldu.

Samsung’un CES 2018’de tanıttığı, standart kâğıt bazlı toplantı panolarının dijitalleştirilmiş bir uyarlaması olan Flip, benzersiz tasarımıyla her türlü toplantı mekânını geleceğe taşıyor.

Flip'in taşınabilir, tekerlekli standı her mekânı toplantı odasına dönüştürebiliyor, sınırlı toplantı alanı bulunan işletmelere ilave esneklik sağlıyor. Ayrıca, kullanıcı dostu olarak tasarlanan Flip ekranının sağladığı sezgisel arayüz, toplantılarda kesintisiz iletişime de imkân sağlıyor.

Yatay veya dikey olarak ayarlanabiliyor

Samsung Flip toplantının gerektirdiği duruma göre yatay veya dikey olarak ayarlanabiliyor. Yüksekliği ayarlanabilen standı sayesinde kullanıcıların tercih ettiği pozisyona uygun bir şekilde yerleştirilebiliyor ve böylece yazı alanı en üst seviyeye çıkartılabiliyor. 

Samsung Flip, tek bir içeriğin aynı anda birden fazla kullanıcının katkısıyla oluşturulmasına, notlar alınmasına ve kolayca dijial olarak paylaşılmasına izin veriyor.

Aynı anda dört farklı katılımcı parmaklarını veya çift-taraflı kalemi kullanarak doğrudan ekran üzerinde içerik girebiliyor veya yorum yapabiliyor. Bunu yaparken her kullanıcı kendi yazma stilini, yazı boyutunu ve rengini kullanabiliyor, her yorum, izleyici dostu UHD çözünürlüğü sayesinde net ve görülebilir oluyor.

Hem kablosuz hem de USB üzerinden bağlantı imkânı

Samsung Flip, kullanıcı etkileşimini artırmak için hem kablosuz hem de USB ve üzerinden bağlantı imkânı sunan gelişmiş cihaz uyumluluğuna da sahip.

Entegre ekran-paylaşım fonksiyonu sayesinde bir bilgisayar, akıllı telefon ya da tabletteki içerikler görsel kalite düşüklüğü olmadan Flip ekranında görüntülenebiliyor. Aynı şekilde Flip ekranındaki görüntüler de bağlı bilgisayarlar, akıllı telefonlar ya da tabletlerin ekranına gönderilebiliyor.

Toplantı bitiminde tüm içeriği güvenli olarak kaydediyor

Samsung Flip, toplantı bitiminde tüm içeriği güvenli olarak kaydediyor. Geleneksel toplantıların sonunda sürekli yaşanan, elle tutulmuş notların toplanması, düzenlenmesi gibi sıkıntıların tümü böylece tarihe karışıyor.

Yüksek güvenlikli, şifre korumalı sistem, toplantı detaylarını yalnızca onaylı kullanıcıların erişebileceği şekilde koruma altına alıyor. Toplantı katılımcıları sisteme şifreyle erişim sağlayarak toplantı içeriğini bilgisayarlarına indirebiliyor, e-postayla paylaşabiliyor veya yazdırabiliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.