Titanic Otel 'Alesta' ile Dragon Festivali’nde kürek çekecek

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, 30-31 Mayıs tarihlerinde Haliç’te gerçekleşecek olan dünyanın en kalabalık su sporları organizasyonu Dragon Festivali’ne Alesta takımı ile katılacak.

31/12/2019 23:40
Titanic Otel 'Alesta' ile Dragon Festivali’nde kürek çekecek

Eğlence ve rekabet duygusunun bir arada yaşandığı en önemli etkinliklerinden biri olan Dragon Festivali’nde başarılı bir derece hedefleyen Titanic Hotels, bu organizasyona İstanbul, Antalya ve Berlin otellerinin özel üst düzey yöneticilerinin bir araya gelmesi ile kurulan Alesta isimli takımıyla festivalde kıyasıya mücadele edecek.

Tüm katılımcıların ve misafirlerin keyifli bir hafta sonu yaşayacağı Dragon Festivali’nde hedeflerinin birincilik olduğunu belirten Alesta ekibi organizasyona az bir zaman kala antrenmanlarını arttırdıklarını ve hazır olduklarını belirtti.

Her yıl Türkiye'nin farklı sektörlerinin önde gelen kurumlarının katılımı ile gerçekleşen Dragon Festivali’nde ilk kez kürek çekecek olan Titanic Hotels Alesta Takımı hedefi bundan sonraki yıllarda da farklı ekipler ile organizasyona katılmak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.