Titanic Deluxe, tüm dünyada büyük ses getirecek

Yaklaşık 40 yıldır Almanya'da restoran sektöründe faaliyet gösteren ve Hasır Restoranlar Zinciri'ni yaratan Aygün Group, bu alandaki başarısını otelcilik sektörü ile de devam ettiriyor. Grubun son yatırımı Titanic Deluxe Belek Nisan ayında hizmete geçecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Titanic Deluxe, tüm dünyada büyük ses getirecek
Halil ÖNCÜ / ANTALYA

Belek Turizm Merkezi Üç Kum Tepe mevkiinde hizmet verecek olan ve Nisan ayında ilk misafirlerini ağırlayacak olan Titanic Deluxe Belek’te sona doğru gelindi. Çalışmaların artık sona geldiği Otelde bizler ile görüşlerini paylaşan AYG Grup ve Titanic Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi  Muzaffer Aygün, “Otelimiz açılınca gerçekten Türkiye’de dünyada ses getirecek  özelliklere sahip” dedi. Kongre salonları ve SPA merkezleri ile oldukça fark edilecek bir konsepti ortaya çıkardıklarını belirten Aygün, Nisan ayının başında ilk misafirleri ağırlayacaklarını söyledi.

Doğal çam ormanları içinde, muhteşem bir manzara…
2013 baharında açılması planlanan, doğal çam ormanları içindeki bu 600 odalı lüks tesis, Beşgöz Nehri'nin yanında bölgenin en saklı plajlarından birine uzanıyor. Misafirler, Titanic Deluxe Hotel'in her noktasına hakim bu muhteşem doğa manzarasını, özenle konumlanmış beş restoran ve on dört barda, gastronomik lezzetler eşliğinde yaşayabilecekler. Titanic Deluxe Belek'te tatilin muhteşem geçmesi için alışılagelen tüm imkanların yanında, sağlıklı yaşam için tam donanımlı 13.000 metrekarelik bir Spa ve Fitness Merkezi ile iş toplantıları için hazırlanan 8500 metrekarelik toplantı ve kongre merkezi de yer alıyor.Hizmet kalitesi ve konforuyla tanınan Titanic Hotels, bu yeni tesisinde de ayrıcalıklı bir tatil ve konaklama deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Halen faaliyette olan Türkiye'de yedi, Almanya'da bir otel olmak üzere sekiz tesise ek olarak Titanic Deluxe Belek ve Berlin'deki iki yeni otel projesiyle, Titanic Grubu 2013 yılı sonunda 12 otele ulaşmayı planlıyor.

Titanic Otelleri..Nereden nereye….
Muzaffer Aygün Titanic Otellerinin geçmişini de bizler ile paylaşırken günümüze uzanan süreci şöyle özetledi:   “Biz aile olarak 1993 yılında turizme başladık. Biz daha önce yurt dışında lokantacılık sektöründen geliyoruz ve yine burada Otobüs işletmeciliği yapıyorduk. İlk olarak Şişli’de iki yıldızlı otelle turizm atıldık. Orada o zamanlar acenteler iki yıldıza müşteri vermiyorlardı. Bize Taksim’de bir yer gösterdiler ve buraya bir otel yaparsanız size gelebiliriz dediler. 1994 yılında Taksim’de bir yer satın aldık. İki yıl inşaatı sürdü burasının. 1996 yılında Taksim’de bir otelimiz oldu.

Taksimdeki oteli açtıktan sonra 2000 yılında Antalya’da otel arayışlarına geçtik. 2001 yılında Lara’da Titanic Otel’in inşaatına başladık ve 2003 yılı Mayıs ayında da hizmete açtık. Daha sonra 2007 yılında İstanbul Anadolu yakasında bir otel yatırımına başladık. 2008 yılında açtık. 2009’da Bakırköy’deki Titanic Oteli açtık. Bu arada Taksim’deki oteli büyüttük. İstanbul’da şu anda yedinci oteli açmak üzereyiz. Dudullu Emes’te inşaatımız tüm hızıyla sürüyor. Yurt dışında Berlin’de üç tane otelimizin bir tanesi hizmette be iki tanesi de inşa halinde”

“Bütün üst düzey Golf otellerinin bulunduğu Belek’te yeni otelimizi açacağız!”
AYG Grup ve Titanic Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi  Muzaffer Aygün yeni açılacak  Titanic Deluxe Belek’i bizlere gezdirdi ve tesisin yapısını bizlere anlattı: “ Bütün üst düzey Golf otellerinin bulunduğu Belek’te yeni otelimizi açacağız. Otelimizin konumu aynı zamanda Tat Golf ve National Golf Club’un hemen yanında yer alıyor. Bir tarafımız nehir, bir tarafımız orman ve bir tarafımız da denizle birlikte doğa harikası olan bir yer. Konum olarak doğa harikası mükemmel bir yede bulunuyoruz.

Otelimizde Kongre turizmini öne çıkardık. Büyük çapta kongre salonları olan aynı zamanda tatil otelciliğini de beraberinde getiren bir konsept. Bizimde 20 yıldan beri bu sektörde bütün deneyimlerimizi, bütün otellerimizde yaşadığımız eksiklikleri bu otelimizde en iyisini yapmaya çalıştık. Bu otelin yiyecek içecek olarak bütün restaurantları farklı farklı ülkelerin konseptine göre yapıldı. Bizler yiyecek içecek sektöründen geldiğimiz için yiyecek içecek konusuna büyük ağırlık verdik. Bunun haricinde eğlenceyi ön plana çıkardık. 2 bin m2. Kapalı eğlence merkezi olan aynı zamanda play station, bowling, bilardosundan çarpışan otolarına kadar son teknolojiyi kullandık. Odlarımız da oldukça farklı. En küçük odamız 40 m2… 64 ve 84 m2. 150 m2. ve 250 m2. Olarak Kendine has villaları  family odları ağırlıkta olan ve aynı zamanda family odalarından direkt olarak havuzuna girebileceği bir ortam oluşturduk. Villaların ayrıca kendine has havuzları mevcuttur. Çocukları Mini clubumuz ile ön plana çıkardık. İki bin m2. İç ve dört bin m2. Dış alanda oyun alanları oluşturduk. Çocukların kullandığı tüm oyun gruplarını Almanya’nın en önemli ve güvenli markalarından oluşturduk. Son teknolojiyi en iyisini almaya çalıştık. İçinde Shoping Center’i de olan bir otel oldu”

SPA Merkezi ile de çok konuşulacak!..
SPA Merkezi ile çok konuşulacak bir otel olacağını da söyleyen Muzaffer Aygün  “Spa merkezimiz yaklaşık 12 bin m2. Bay ve bayanlarım ayrı ayrı girebileceği özel hamamlar, dinlenme odaları dizayn ettik. Bali tarzı Bumgolowlardan masaj odalarımız var. Deniz suyu havuzumuz var. Bunu haricinde otelin odaları ve dış mekan, iç mekan, koltukları, masaları ve sandalyeleri , tüm ekipmanları dünyanın en iyi firmalarından çok özenle seçilmiş bir tasarıma sahiptir. Otelimiz açılınca gerçekten Türkiye’de dünyada ses getirecek  özelliklere sahip .Öncelikle SPA bölümünden çok iddialıyız. Dünyada çok konuşulacak  bir konsepte sahibiz. Mini Club’te 40 kişilik bir uzman kadro ile 0-3 yaş çocuk grubuna hizmet edeceğiz. Bu arada Türkiye’nin en önemli otellerinden itina ile seçmiş olduğumuz bir kadro oluşturduk. Bu işin bir ekip ve bir takım çalışması olduğunu biliyoruz. Çünkü biz bu işin mutfağından gelen bir aileyiz”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.