THY’de her şey yolunda

15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminde Atatürk Havalimanı’nın saldırıya uğraması ve ABD başta olmak üzere bazı ülkelerin uçuşları durdurması Türk Hava Yolları’nı (THY) olumsuz etkilemişti.

31/12/2019 23:40
THY’de her şey yolunda

Darbe girişiminin bastırılması sonrasında çalışanlarla birlikte teyakkuza geçtiklerini söyleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Uçuşlar normale döndü. Türk Hava Yolları bugün yani 22 Temmuz için 1,459 sefer planladık. Uçuş operasyonumuzda yüzde 92 oranında başarılı bir kapı kapatma oranı yakaladık. Yüzde 91 oranında zamanında varış yüzde 88 oranında zamanında kalkışa ulaşmış durumdayız. Tüm operasyonumuz olağan akışı içinde gerçekleşiyor. Bunu birlik beraberlik içinde tüm THY ve diğer şirketlerimizin çalışanlarının özverisi sayesinde sağladık” diye konuştu.

ÇALIŞANLARI KONUŞMA YAPIP MOTİVE ETTİ

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı darbe girişiminden hemen sonra yönetim kurulu üyeleri Arzu Akalım ve Ogün Şanlıer ile birlikte THY ve iştiraklerinde çalışanlarla bir araya geldiğini söyledi. Personele yönelik bir konuşma da yapan İlker Aycı “Darbe girişimi başarısız oldu. Nereden gelirse gelsin bu hain hunharca saldırıları yapanlara karşı dik durduğumuz sürece, ne olursa olsun işimizi gücümüzü terk etmediğimiz sürece bizi kimse yıkamaz. Var gücümüzle çalışacağımız, işimizin başında olmalıyız” demiş.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.