Thomas Cook'tan sanal gerçeklik: Tatili önce deneyin, sonra alın

Avrupa’nın ikinci büyük tur operatörü grubu Thomas Cook, bazı satış noktalarında ‘Virtual Reality (sanal gerçeklik)’ uygulamasıyla, müşterinin ilgilendiği tatil ürününü önceden ‘yaşamasına’ imkan sunuyor.

31/12/2019 23:40
Thomas Cook'tan sanal gerçeklik: Tatili önce deneyin, sonra alın

Şimdilik sadece İngiltere’de deneme amaçlı sunulan hizmet, yakında diğer pazarlarda da büyük bir kampanya ile duyurulacak. İngiltere’de Thomas Cook’a ait Bluewater Concept Store seyahat acentası mağazasında müşteri özel bir başlık takarak, görsel ve işitsel olarak önceden tatili sanal olarak deneyimeyebiliyor.

Müşteri ister Manahttan adası üzerinde bir helikopter turu, ister gruba bağlı bir Sentido otelinin tüm ayrıntılarını isterse Rodos adasında bir lokantayı ziyaret edebiliyor. Üstelik başlık sayesinde görüntülemek istediği ayrıntıları yönlendirebiliyor.

Thomas Cook yöneticisi Marco Ryan, İngiliz medyasına “Thomas Cook tarşhş boyunuca hep yol gösterici olmuştur ve yenilikleriyle tanınıyor. Bu yenilikle de müşteriye önceden tatilinin bir kısmını tecrübe etme imkanı tanıyoruz. Yakın zamanda bu uygulamanın diğer mağazalarımızda da sunulmasını bekliyorum” dedi. Ryan, yakın zamanda kataloglarındaki tüm ürünlerin bu programda bulunabileceğini sözlerine ekledi. (tourexpi)

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.