Thomas Cook'ta CEO depremi

İki yıldır Thomas Cook'ta CEO'luk görevini yürüten Harriet Green, istifa etti. Green'in yerine şirketin operasyon direktörü Peter Fankhauser'ın getirileceği açıklandı.

31/12/2019 23:40
Thomas Cook'ta CEO depremi

Thomas Cook CEO'su Harriet Green, istifa ettiğini açıkladı. Green, "Hep başka bir şirkete transfer olacağım zaman bulunduğum yerde işimi tamamlamış olmam gerektiğini söylerdim. Ve artık bunun zamanı geldi" dedi. Green, Thomas Cook ekibinin şirketi bir sonraki aşamaya taşımak adına başarılarının devam etmesini dilediğini belirtti. İki yıl önce Thomas Cook'ta CEO'luk görevine getirilen Harriet Green, şirketin piyasa değerini 248 milyon pound'dan 2 milyar pound'a çıkartmıştı. Green'in yerine şirketin operasyon direktörü Peter Fankhauser'ın getirileceği kaydedildi.

Harriet Green'in şirket üzerinde çok önemli bir etkisinin olduğunu ifade eden Thomas Cook Yönetim Kurulu Başkanı Frank Meysman, "Green'in tasarladığı başarı planı şimdi etkisini göstermeye başlayacaktır. Fankhauser da diğer tur operatörleri ile girdiğimiz ticari savaşı kazanma doğrultusunda şirketi daha ileri seviyelere taşıyacaktır" dedi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.