tatilemerhaba.com hizmete girdi

Yazılım sektörünün önde gelen isimlerinin uzmanlığıyla kurulan online rezervasyon sitesi tatilemerhaba.com, tatile gitmenin akıllı yolu mottosuyla kullanıcılarına hizmet vermeye başladı.

12/01/2018 16:11
tatilemerhaba.com hizmete girdi

Her bütçeye uygun tatil seçeneklerini sıralayan tatilemerhaba.com,  tatil araştırma ya da satın alma sürecinde kullanıcılarına her sorunun yanıtını bulabildikleri akıllı bir sistemle en kaliteli ve en uygun fiyatlı olanakları alternatifleriyle sunuyor.

Sistem Özelliği ve Akıllı Arama Motoru ile Kişiselleştirilmiş Tatil Seçenekleri

Her bütçeye uygun tatil konseptiyle hizmet veren tatilemerhaba.com, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda en iyi fiyatı ayrıcalıklı ödeme seçenekleriyle sunuyor.

Bu sayede farklı bütçelere hitap ederek müşterilerinin en iyi tatili yapabilmelerine olanak sağlayan tatilemerhaba.com, Türkiye’de tatil alışkanlığı yaratarak ülke turizmini de geliştirmeyi hedefliyor.

Tatilemerhaba.com’un sunduğu hizmetler arasında; yurt içi yaz ve kış otelleri, farklı fiyat seçenekleriyle yurt dışı oteller ve turlar, yurt içi kültür turları, uygun fiyatlı uçak bileti ve araç kiralama hizmetleri bulunuyor.

Sitenin açılısında karşılaşılan ‘’Tatil’’ menüsü ile kullanıcılar istedikleri ayda, belirli bir bölge seçiminden önce, tatil sürelerine göre bütçeleriyle satın alabilecekleri tüm tatil seçeneklerini görerek araştırma yapabiliyor.

Böylece site ziyaretçilerine, daha önce tatil için hiç akıllarına gelmeyen bir bölgede, son derece avantajlı ve bütçelerine uygun olanakları inceleme fırsatı sunuluyor. Kullanıcılar ön incelemenin ardından filtreler aracılığıyla daha detaylı incelemeler yapabiliyor. Örneğin Antalya’da, kum plajlı ve fitness center’ı bulunan oteller üzerinden de arama gerçekleştirilebiliyor. 

Kullanıcı,  özellikle belli bir bölge ya da tesis adıyla arama yapmak istiyor ise;  ‘’Otel’’ menüsü üzerinden,  bütçeli ya da bütçesiz  arama gerçekleştirebiliyor. 

‘’Otel’’ menüsü üzerinden bütçe girişiyle devreye giren akıllı arama motoru ‘’Akıllı Bul’’ ile kullanıcılar, mevcut bütçelerini aşmadan, seçim yaptıkları bölgelere yakın lokasyonlardaki veya seçim yaptıkları tarihlere yakın tarihlerdeki daha uygun fiyatlı tatil seçeneklerini de inceleyebiliyor. Ayrıca, akıllı arama motoru ‘’Akıllı Bul’’  site ziyaretçilerine, giriş yaptıkları bütçeye yakın olan seçenekleri de sunuyor.

Tatilemerhaba.com Genel Müdürü Cenk Erözer, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Yıllardır yazılım sektöründe elde ettiğimiz üst düzey tecrübe ve teknik altyapımızı, turizm sektörünün önde gelen uzman ekipleriyle birleştirerek tatilemerhaba.com’u işin uzmanı bir acente haline getirdik.  Online rezervasyon sitemiz, tamamen müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri öngörülerek hazırlandı.

Sorgulama aşamasından satın alma aşamasına kadar geçen sürecin, hızlı, doğru, güvenilir bir şekilde çalışması için gerekli tüm altyapı eksiksiz olarak tesis edildi. Sitemizi inceleyen kullanıcılarımız bugüne kadar tam da aradıkları hizmeti bulduklarını ifade ediyorlar. Artık tatile gitmenin  akıllı yolu tatilemerhaba.com’dan geçiyor.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.