Tatil rezervasyonu için seçimleri beklemeyin

ÇUKTOB Başkanı Murat Demir, “Tatile çıkmayı düşünenlerin rezervasyon için seçimi beklememesini öneriyoruz.

31/12/2019 23:40
Tatil rezervasyonu için seçimleri beklemeyin

Haziran ve Temmuz ayları için rezervasyonunu şimdiden yapanlar avantajlardan faydalanabilir” dedi. Demir, Ramazan Bayramı tatilinin Temmuz ayına denk geldiğine dikkat çekerek “Tatil planı yapanlara Çukurova yöresindeki otellerimizi inceledikten sonra karar vermesini öneriyoruz” dedi.

Çukurova Turistik Otel İşletmecileri Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, bu yaz tatil planı yapanlara önerilerde bulundu. 7 Haziran’da genel seçimlerin yapılacağını kaydeden Demir, “Birçok vatandaşımız oyunu kullandıktan sonra tatile çıkmayı planlıyor. Ancak seçimlerin tamamlanmasından kısa süre sonra Ramazan ayına gireceğimiz unutulmamalı. Tatile çıkmayı düşünenler rezervasyon için seçimin tamamlanmasını beklememeli. Böylece daha fazla avantajdan faydalanabilirler” dedi.

Ramazan Bayramı tatilinin bu yıl 16 Temmuz-19 Temmuz tarihleri arasına denk geldiğini kaydeden Demir, “Çukurova yöresi Temmuz ayında en yoğun günlerini yaşar. Ramazan Bayramı tatilinin de yoğunluğu artıracağını öngörüyoruz. Bu noktada tatil planı yapanlara Çukurova yöresindeki otellerimizi inceledikten sonra karar vermesini öneriyoruz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.