Tanıtım filmini konuklarıyla çekti

Assos Antik Limanı ile Kadırga Koyu’nu birleştiren yarımada üzerinde yer alan Assos Dove Hotel Resort & Spa, geçirdiği büyük yenileme çalışmasının ardından, yeni yüzüyle konuklarını ağırlamaya başladı.

31/12/2019 23:40
Tanıtım filmini konuklarıyla çekti

Halil Yüceer / Turizm Aktüel

Assos Dove Hotel Resort & Spa’nın büyük değişimi, otel konuklarının da yer aldığı bir tanıtım filmiyle turizm acentalarına ve tüketicilere sunuldu.

Assos Dove Hotel Resort & Spa’nın 2015 yılı geniş kapsamlı tanıtım filminin ve yeni görsellerinin çekimi geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Rönajans'ın koordinasyonunda gerçekleştirilen çekimlere, hotel konuklarının ilgisi ve katılımı büyük oldu.

Havadan yapılan çekimlerin, turizm tüketicisinin aldığı ürünü bir bütün halinde görmesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Assos Dove Hotel Resort & Spa Genel Müdürü Ünsal Başar, çekimlerde konuklarının görüş ve önerilerinin de dikkate alındığını belirtti. Başar, çekimler sırasında yaşanan kulüp havasının çok keyifli ve unutulmaz olduğunu ifade etti.

Assos Dove Hotel Halkla İlişkiler Departmanı da, otel misafirlerinin de yer aldığı tanıtım filminin büyük ilgi gördüğünü ve çok olumlu geri dönüşler aldıklarını açıkladı. Katılan misafirlerin her bir karede kendilerinden, ailelerinden, anılarından bir parça buldukları çekimler, www.assosdovehotel.com sitesinden yayınlanmaya başladı. Assos Dove Hotel Halkla İlişkiler Departmanı, çekimlere katılan konukların yoğun telefonları ile karşılaştıklarını, telefon eden misafirlerin çekimlerin birer kopyasını istediklerini ifade ediyor.

Assos Dove Hotel Resort & Spa’nın konuklarıyla gerçekleştirdiği çekimlerin bu alanda örnek olması gerektiğini ifade eden halkla ilişkiler departman yetkilileri, bunun konuklarda aidiyet hissini güçlendirdiğini, bunun sonucu olarak da misafirlerden gelecek yaz için tekrar rezervasyonlar almaya başladıklarını belirtti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.