Sosyal medyanın kalbi bu kez Antalya’da atacak

Antalya 29 ülkeden dünyaca ünlü 70 sosyal medya fenomenini ağırlamaya hazırlanıyor. İstanbul’da gerçekleşen, Gloria’nın ev sahipliğinde ve 360 Beyoğlu’nda düzenlenen INFLOW Travel Summit 2017 After Partisi’nin hemen ardından, sosyal medyayı yöneten bu özel grup, 20-23 Nisan tarihlerinde Antalya’da Gloria Hotels & Resorts’ün konuğu olacak.

31/12/2019 23:40
Sosyal medyanın kalbi bu kez Antalya’da atacak

Dünya çapında yaklaşık 60 milyon kişiye erişim sağlayan 70 Instagrammer, Youtuber, Facebook, Twitter fenomeni ve seyahat blogger’ı 20-23 Nisan 2017 tarihlerinde Gloria Serenity Resort’te bir araya gelecek. Sosyal medya fenomenleri, Akdeniz sahilindeki muhteşem Belek’in kıyısı boyunca uzanan Gloria Serenity Resort’te unutulmaz anlar yaşarken Antalya’nın kültürel ve tarihi mirasına da tanıklık edecek.

Deneyimlerini takipçileri ile anlık paylaşacaklar

Antalya Belek Bölgesinde 4 oteli ile en büyük alana sahip, Türk turizminin 20 yıllık imza markası Gloria’da konaklayacak influencer’lar, seyahat deneyimlerini kendi takipçileriyle anlık olarak paylaşarak Türk turizmine önemli bir katkı sunacak.

Sosyal medya üzerinden milyonlarca kişiyle etkileşim halinde olan influencer’lar, pek çok turistin seyahat tercihine yön veren fotoğraf, video ve yazılarıyla tanınıyor.

Sosyal medya fenomenleri, Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra sosyal hayatını da yakından tanıma ve aynı tarihlerde THY European Challenge Turnuvası’nın oynanacağı 45 delikli Gloria Golf Sahalarındaki mücadeleye tanık olma fırsatı bulacaklar. Golf deneyimi sonrasında Avrupanın en donanımlı spor komplekslerinden biri sayılan Gloria Sports Arena’ya geçecek gruba özel düzenlenecek adrenalin dolu workshoplar fenomenler için farklı bir deneyim olacak.

İş ortağı olduğu markaları, tüm dünyadan blogger’lar, dijital influencer’lar, sosyal medya içerik yaratıcıları ve dijital trendsetter’lar ile aktif olarak buluşturan bir platform olan INFLOW Summits (Influencers of the World), markaları influencer’lar ile bir araya getiren uluslararası ölçekte zirveler düzenliyor. Seyahat, moda, yemek, teknoloji ve dijital pazarlamada değer yaratmak için yeni yöntemlerin önünü açan INFLOW, dünyanın her noktasından doğru dijital influencer’lar ile buluşma fırsatı yaratıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.